ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ

Τα τελευταία χρόνια, ο αποτελεσματικός ενεργειακός σχεδιασμός για την αναβάθμιση των ηλεκτρικών συστημάτων των νησιών μας, καθώς και η δημιουργία των κατάλληλων υποδομών για την οικονομική λειτουργία των ηλεκτρικών συστημάτων τους, βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του ΔΕΔΔΗΕ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2017

Η ΔΕΗ Α.Ε. είναι εφέτος ο Κύριος Χορηγός του 22ου Εθνικού Συνεδρίου Ενέργειας «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2017»,που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης ( ΙΕΝΕ) στις 23-24 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387), στην Αθήνα. Με αυτήν την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι μεταξύ των Χορηγών συμπεριλαμβάνονται ήδη οΌμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων ( ΕΛΠΕ) και η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ενώ στους Υποστηρικτές συγκαταλέγονται η ENERGEAN OIL & GAS και η KG Law Firm

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡ. 13 ΤΟΥ Ν. 4387/16

1a

2a

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ

1g

2g

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Μηνός Νοεμβρίου 2017

  • 5/11/2017

Επίσκεψη & Ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης

  • 12/11/2017

Ημερήσια Εκδρομή στη Μονή Όσιου Λουκά – Αντίκυρα – Κρύα Βρύση – Λειβαδιά 

Θεμα : ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 1938

sdsadsadasdasda

EKTAKTO ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 17/10/2017 - ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΥΠΕΡ ΕΟΠΥΥ

Σύμφωνα με έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Συνδέσμου μας εστάλη έγγραφη εντολή του Υπουργείου Εργασίας & Ασφάλισης προς τις Υπηρεσίες του ΕΦΚΑ για να καταβληθούν με τη Σύνταξη του μηνός Ιανουαρίου 2018 οι παράνομες κρατήσεις υπέρ ΕΟΠΥΥ.
Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται ο Σύνδεσμός μας, που αντιμετώπισε το εν λόγω θέμα ψύχραιμα και με σοβαρότητα και δεν προέτρεψε τα μέλη του να καταθέσουν αγωγές.
Οι καθοριστικές παρεμβάσεις μέσω του Νομικού μας Συμβούλου τελικά καρποφόρησαν.
Για κάθε επιπλέον ενημέρωση σας να απευθύνεστε στο Σύνδεσμό μας.

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΑ'Ι'ΤΑΝΙΔΗΣ

Εφυγε σημερα απο κοντα μας ο Συναδελφος Παντελης Γα'ι'τανιδης. Υπηρξε ιδρυτικο μελος της Ενωσης Τεχνικων ΔΕΗ και επι χρονια μελος του ΔΣ της. Μελος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και Προεδρος του ΠΣΥΠ-ΔΕΗ. Μελος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ μας , μελος ΔΣ της Πανελληνιας Ενωσης Συνταξιουχων και του ΔΣ της ΠΟΣ-ΔΕΗ. Μελος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ μας , μελος ΔΣ της Πανελληνιας Ενωσης Συνταξιουχων και του ΔΣ της ΠΟΣ-ΔΕΗ. Ενας καλος Φιλος που φροντιζε παντα με τη σταση του να αμβλυνει τις αντιθεσεις και γι αυτο ητανε αγαπητος απ'ολους τους Συναδελφους. Η εξοδιος ακολουθια θα γινει αυριο Τριτη στις 10 πμ απο τον Ι.Ν Κοιμησεως Θεοτοκου στο Ανω Καλαμακι και η ταφη στη γενετειρα του. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΤΕΛΗ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 12-10- 2017

* Συνεχίζεται στο ΕΦΚΑ/ΤΑΠ-ΔΕΗ η απογραφή των έμμεσα ασφαλισμένων μελών.
* Ο Σύνδεσμός μας έστειλε και δεύτερη εξώδικη διαμαρτυρία στο ΕΦΚΑ, για την άμεση επιστροφή των παράνομων κρατήσεων 6% υπέρ ΕΟΠΥΥ μετά τις δηλώσεις του Αν. Υπουργού Εργασίας για την παράνομη παρακράτηση.
* Σας θυμίζουμε ότι η Επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας θα γίνει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί στο Αμφιθέατρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Σας περιμένουμε να δώσουμε όλοι μαζί νέα δύναμη στο Σύνδεσμό μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 11-10- 2017 - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ Ν.4387/2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ Ν.4387/2016

Την Παρασκευή, 6-10-2017, συζητήθηκε – μετά από δύο αναβολές - στην μείζονα Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, σειρά αιτήσεων ακυρώσεως κατά των εφαρμοστικών του νόμου 4387/2016 («ν. Κατρούγκαλου») Υπουργικών Αποφάσεων, στην οποία ήταν παρών και ο Νομικός μας Σύμβουλος Στ. Ξανθάκος.

Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή