ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2017

Πραγματοποιηθηκε η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ σημερα 21 Οκτωβριου 2017 στο Αμφιθεατρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ - Στουρναρη 33 Αθηνα. Με τη συμμετοχη μεγαλου αριθμου Συναδελφων απο την Αττικη και την Περιφερεια υπερψηφιστηκαν ο Διοικητικος και Οικονομικος Απολογισμος καθως και Προγραμματισμος Δρασης. Με ομοφωνη αποφαση του ΔΣ ανακηρυχτηκε ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ο ΑΛΕΚΟΣ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ για τη μακροχρονη αγωνιστικη προσφορα του και την καθοριστικη συμβολη του στη ιδρυση και λειτουργια του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και του απονεμηθηκε τιμητικη αναμνηστικη πλακετα.

Κατα τις Αρχαιρεσιες που διεξηχθησαν εκλεχθηκαν αλφαβητικα :

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1) Τακτικα Μελη Καλαντωνης Βασιλης, Καλογεροπουλος Κωστας, Καμηλαρακης Αστεριος, Κιαμουρη Σταυρουλα, Ρουχωτας Χαραλαμπος, Σκουρλης Κωστας

2) Αναπληρωματικα μελη Πεττας Στεφανος, Μουζακης Παναγιωτης, Αρβανιτακης Κωστας,

Για την ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αβραμιδης Ανδρεας, Καμηλαρης Θεμιστοκλης, Νικολοπουλος Δημητρης,

ΠΡΟΕΔΡΟΣ εξελεγη ο Γιαννης Τσιβγουλης

Την Γ.Σ τιμησαν ο Νομικος μας Συμβουλος Σταυρος Ξανθακος και η Δ/ντρια του ΕΦΚΑ/ΤΑΠ-ΔΕΗ σ.Θωμοπουλου Σοφια , οι οποιοι αναφερθηκαν αναλυτικα σ'ολα τα επικαιρα και ακρως ενδιαφεροντα θεματα που μας απασχολουν.