ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 23-5-2015

Με την ευχή '' ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ ΤΟ 2020 '' έκλεισε η εκδήλωση της '' 1ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΔΕΗ '' που έγινε με την συμμετοχή Συναδέλφων από όλη την Ελλάδα στη ΣΤΕ Αθήνας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ομίλου ΔΕΗ Εμμ. Παναγιωτάκης, ο Πρόεδρος του ΔΕΔΔΗΕ Ν. Χατζηαργυρίου , ο Πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ Εμμ. Κορωνιωτάκης, ο Πρόεδρος του ΤΑΥΤΕΚΩ Ν. Δομένικος, η Αν.Δ/ντρια του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ/ΤΑΠ-ΔΕΗ Σ. Θωμoπούλου και πολυμελής αντιπροσωπεία Κυπρίων Συναδέλφων της ΕΠΟΠΑΗ με επικεφαλή τον ΓΓ Π. Πετρίδη.

Συμμετείχαν Δ/ντικα στελέχη και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων Εργαζομένων και Συνταξιούχων. Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στην ΕΠΟΠΑΗ, στον Γ. Ανεμογιάννη, στη ΔΕΚΠ-ΔΕΗ, στην ΕΤΕ-ΔΕΗ/ΤΔΕ Εκπαίδευσης, στον εκπρόσωπο των Εκπαιδευτών Δ. Τουτζιαράκη (Φλώρινα), στον εκπρ/πο των Αποφοίτων ΠΤΣΜ/ΔΕΗ Ν.ΕΥΘΥΜΙΟΥ (1964) και στον εκπρ/πο των Αποφοίτων ΣΤΕ Π. Λιώρη (Θήβα). Συμμετείχαν οι τ. Δ/ντες ΕΚΠ/ΔΕΗ Αντ. Κατσαλής και Μάκης Στεφανίδης, οι τ. Δ/ντες Σχολων Εμμ. Μανωλόπουλος, Σαφιολέας, Τελαλίδης, Κονταράς, Ρουχωτάς και νυν Ι. Σαρρής και Αικ. Χατζηαναστασίου , ο πάντα αειθαλής καθηγητής μας Γιαννης Κοκοράκης και ο πρώτος Γραμματέας των σχολών Τάσος Καλαμπούκης. Παρόντες εκπαιδευτές ήταν οι Καλαντώνης Βασ., Παπαδήμος Σπ., Παπαϊωάννου Στ., Σαμικός Θ., Καλογερόπουλος Κ., Τζένης Ν., Σιαπέρας Λ., Αγαπάκης Μ., Μέτου Ηλ., Βερναδάκης Αλ., Παναγόπουλος Παν., Παπαντωνάκης Γ., Πανούση Ευαγγ., Κονές Ζαχ., Σκορδίλης Γ., Ρεντόπουλος Σ., Πορίχης Γ., Kουρέτας Ηλίας, Σίμης Δ., Πετρούλιας Ηλ., Σούσος Χρ., Καραγιώργος Β., Δουλφής Κ., Ζιώγαλας Δ., Πιστόλης Ευθ., Πολυκρέτης Γιαν., Φίλιππας Μαν., Θαμνίδης Γιωργ.

Εισηγήσεις έκαναν οι Τάκης Αναγνωστόπουλος (ιστορική αναδρομή) και Αθηνά Μανουσάκη (σημερινή κατάσταση και προοπτικές της τεχνικής εκπαίδευσης). Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους, η Χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ και το θαυμάσιο χορευτικό συγκρότημα του Φυσιολάτρη.

Όλοι ευχήθηκαν στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ να τα Εκατοστίσει και να ξανακάνει παρόμοιες εκδηλώσεις που συσπειρώνουν τους Συναδέλφους Εργαζόμενους και Συνταξιούχους και αναπτύσσουν ακόμα περισσότερο την σύσφιξη των σχέσεων, την αγάπη και την αλληλεγγύη. Μήνυμα συμπαράστασης και εκτίμησης και πολλές ευχές έστειλε ο Υπουργός κ. Παν. Λαφαζάνης.