Θεμα: Ποιες θεσεις για μονιμους προκειται να προκηρυχθουν απο το ΑΣΕΠ

ΕΥΔΑΠ


 

Στην τελική ευθεία για την έκδοση απο το ΑΣΕΠ είνα η νέα προκήρυξη για προσλήψεις 300 μονίμων υπαλλήλων στην ΕΥΔΑΠ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η σχετική ανακοίνωση απο την Ανεξάρτητη Αρχή.

AdTech Ad

Η ΕΥΔΑΠ θα προσλάβει 300 άτομα με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, μέσω του ΑΣΕΠ, στις εξής ειδικότητες και αριθμό θέσεων :

ΥΕ εργάτες 75, ΥΕ αποθηκάριοι 5, ΔΕ μηχανολόγοι 5, ΔΕ ηλεκτρολόγοι 15, ΔΕ τεχνίτες αυτοκινήτων 3, ΔΕ δομικών έργων 12, ΔΕ οδηγοί C κατηγορίας 25, ΔΕ οδηγοί C, D κατηγορίας 5, ΔΕ γραμματείς 5, ΔΕ καταμετρητές 25, ΔΕ φύλακες 20, ΔΕ προσωπικό Η/Υ 2, ΤΕ πολιτικοί μηχανικοί 12, ΤΕ τοπογράφοι μηχανικοί 1, ΤΕ ηλεκτρολόγοι μηχανικοί 3, ΤΕ ηλεκτρονικοί μηχανικοί 3, ΤΕ μηχανολόγοι μηχανικοί 2, ΤΕ προγραμματιστές 3, ΤΕ διοικητικοί 2, ΤΕ οικονομικοί 15, ΠΕ διοικητικοί 5, ΠΕ οικονομικοί 15, ΠΕ στατιστικοί 1, ΠΕ αναλυτές προγραμματιστές 5, ΠΕ χημικοί μηχανικοί 2, ΠΕ πολιτικοί μηχανικοί 20, ΠΕ τοπογράφοι μηχανικοί 1, ΠΕ μηχανολόγοι μηχανικοί 4, ΠΕ ηλεκτρονικοί μηχανικοί 2, ΠΕ ηλεκτρολόγοι μηχανικοί 7.

Η προκήρυξη αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εκδοθεί σε ΦΕΚ όπου και θα γίνει γνωστή η προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά μέσω τοου ΑΣΕΠ μεε την γνωστή διαδικασία υποβολής τακτικού προσωπικού.

ΟΛΘ

Έχει ήδη δοθεί έγκριση για την πρόσληψη, μέσω ΑΣΕΠ, 50 εργαζόμενων 8μηνης απασχόλησης και η προκήρυξη βρίσκεται σε τελικό στάδιο για την έκδοση της ενώ έχουν εγκριθεί τα προσόντα και έχουν ορισθεί οι απαραίτητες ειδικότητες. Η προκήρυξη αναμένεται και υπολογίζεται ότι μέχρι τα μέσα Απριλίου θα έχουν γίνει οι προσλήψεις

Υπουργείο Πολιτισμού
Την πρόσληψη 60 μονίμων υπαλλήλων αιτείται το υπουργείο Πολιτισμού για το επείγον ζήτημα της ανάδειξης και φύλαξης της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το αίτημα αφορά, μεταξύ άλλων, θέσεις για αρχαιολόγους, αρχιτέκτονες, φύλακες, καθώς και συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης σε μουσεία.

Εξάλλου, η Αρχή επεξεργάζεται ένα ακόμα αίτημα, του Μουσείου Ακρόπολης για δώδεκα μόνιμους στις ειδικότητες διοικητικών γραμματέων, φυλάκων και εξηγητών-φροντιστών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ωστόσο εκτιμάται ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη θα εκδοθεί αυτόνομα και όχι στο ευρύτερο πλαίσιο του υπουργείου.

Προκήρυξη ΑΣΕΠ για προσλήψεις σε ΟΣΕ, ΕΤ, ΕΑΑ και ΕΛΣΤΑΤ

Το ΑΣΕΠ εξέδωσε την προκήρυξη 3Κ/2017 για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον ΟΣΕ, το Εθνικό Τυπογραφείο, την Εθνική Αναλογιστική Αρχή και την ΕΛΣΤΑΤ. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 24 Απριλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 8 Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την προκήρυξη το ΑΣΕΠ ανακοινώνει την πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας σαράντα οκτώ (48) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο, στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή (Ε.Α.Α.), στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) καθώς και στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.).

Α' Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), δέκα επτά (17) θέσεις.
Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Ηλεκτρολόγοι ή Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Λοιπών Ειδικοτήτων (ειδ. Φυσικών), ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Οικονομικού, ΠΕ Πληροφορικής (Software), ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Πληροφορικής (ειδ. Επιστήμης Η/Υ), ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί και ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί ή Τοπογράφοι Μηχανικοί. Β' Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), οκτώ (8) θέσεις.
Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ4 Γραφικών Τεχνών (Εκτυπωτών), ΤΕ4 Γραφικών Τεχνών (Φωτοστοιχειοθετών) και ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί. Γ' Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), είκοσι δύο (22 ) θέσεις.
Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ Κλειδούχοι και ΔΕ Σταθμάρχες. Δ' Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.), μία θέση (1) θέση.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΣΕΩΝ:

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (Ε.Α.Α.)
Αποστολή της είναι ο αξιόπιστος έλεγχος και η επιστημονικά τεκμηριωμένη παρακολούθηση των κρίσιμων, οικονομικών κυρίως, μεγεθών που αναφέρονται στη βιωσιμότητα του συνολικού Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και των επί μέρους φορέων του.
Οι κατωτέρω ειδικότητες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης:
ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ: Υποστήριξη στην εφαρμογή του Κλαδικού Λογιστικού Σχεδίου με όλες τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την οικεία νομοθεσία. Ανάληψη ευθύνης λογιστικής παρακολούθησης ήτοι κλείσιμο μηνών και έτους, απολογισμοί, ισολογισμοί, προϋπολογισμοί, δηλώσεις ΦΠΑ, φόρου εισοδήματος, έκδοση μισθοδοσίας. Παροχή συμβουλών και επεξηγήσεων λογιστικού και μηχανογραφικού περιεχομένου στο προσωπικό της Αρχής.
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: Εύρυθμη ρύθμιση όλων των υπολογιστικών μηχανών της Αρχής ώστε να λειτουργούν αποτελεσματικά. Υποβολή εκθέσεων-προτάσεων στην Ε.Α.Α. για τυχόν αναβαθμίσεις λογισμικού ή άλλων στοιχείων ηλεκτρονικής οργάνωσης και λειτουργίας στα πλαίσια της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Συγγραφή κώδικα σε γλώσσα προγραμματισμού για ανάπτυξη λογισμικού εκ μέρους της Ε.Α.Α. και αρχείων της Ε.Α.Α..

 ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ
Η γενική του αρμοδιότητα συνίσταται στην έκδοση και κυκλοφορία της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως καθώς και στην κάλυψη των εκτυπωτικών αναγκών των δημοσίων υπηρεσιών. Οι κατωτέρω ειδικότητες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης:
TE4 ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ): Εκτύπωση διαφόρων εντύπων και λοιπών εργασιών με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας (ψηφιακά και offset).
TE4 ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ): Τεχνική επεξεργασία, ποσοτική και ποιοτική, της δημο-σιευτέας ύλης των Φύλλων της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ.) και των λοιπών προς εκτύπωση/έκδοση εργασιών (φωτοστοιχειοθέτηση, ηλεκτρονική σελιδοποίηση, διαμόρφωση και τεχνική επεξεργασία εργασιών), με χρήση ιδίως των προγραμμάτων InDesign, Photoshop και Illustrator.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΕΛ.ΣΤΑΤ.)
Η ΕΛ.ΣΤΑΤ. έχει σκοπό τη συστηματική παραγωγή επίσημων στατιστικών, καθώς και τη διενέργεια επιστημονικών ερευνών και την κατάρτιση μελετών, οι οποίες αφορούν όλους τους τομείς της δραστηριότητας του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα. Οι πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με τις επιστημονικές τους γνώσεις διαθέτουν το απαιτούμενο γνωστικό υπόβαθρο και υποστηρίζουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, χάραξης και αξιολόγησης πολιτικών της Κυβέρνησης και των φορέων του Δημοσίου (δείκτες αξιολόγησης) που υποβάλλονται σε διεθνείς φορείς σύμφωνα με τις υποχρεώσεις της χώρας.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.)
Διαχειρίζεται την Εθνική Σιδηροδρομική Υποδομή σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις, μεριμνά για τη συντήρηση, βελτίωση και επέκτασή της και φέρει την ευθύνη της διαχείρισης των σχετικών επενδύσεων, στο πλαίσιο της γενικότερης εθνικής πολιτικής για τους σιδηροδρόμους.
Οι κατωτέρω ειδικότητες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης:
ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Μελέτες και κατασκευή δικτύων ηλεκτροκίνησης σιδηροδρόμων και συστήματος σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου.
ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Ή ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Μελέτες Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων των σιδηροδρομικών έργων και σύνταξη τευχών δημοπράτησης έργων.
ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Σύνταξη και εφαρμογή διαδικασιών ελέγχου και ασφάλειας.
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: Πληροφοριακά συστήματα και εφαρμογές.
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ / ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Δομοστατικές ή και γεωτεχνικές μελέτες, κατασκευή έργων σιδηροδρομικής επιδομής, χαράξεις συγκοινωνιακών έργων, περιβαλλοντικές, υδραυλικές ή οικονομοτεχνικές μελέτες, αντίστοιχα κατά ειδικότητα.
ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Παρακολούθηση και ενεργειακή διαχείριση του διακοπτικού υλικού (Ρυθμιστές Έλξης).
ΔΕ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟΙ: Χειρισμός μηχανισμού αλλαγής τροχιάς στους σταθμούς, εκτέλεση εργασιών ελιγμών και εργασία λίπανσης και ελαφράς συντήρησης των μηχανισμών και εγκαταστάσεων γραμμής.
ΔΕ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ: Αποκλειστικά υπεύθυνος για την κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών στην περιοχή ευθύνης του. Διαχείριση προσωπικού, δαπανών απολογιστικά στοιχεία κυκλοφορίας, αλληλογραφία προς τις υπηρεσίες του Ο.Σ.Ε. Α.Ε. κ.λ.π..

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 24 Απριλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 8 Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.

Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη
3Κ/2017 Τ.Θ. 14308
    Αθήνα Τ.Κ. 11510    
αναγράφοντας την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης.
Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.
Υποψήφιος ο οποίος υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν αποστέλλει στο ΑΣΕΠ την εκτυπωμένη μορφή της υπογεγραμμένη, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία. Τυχόν διορθώσεις ή τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στοιχείων στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν λαμβάνονται υπόψη.

δείτε εδώ την προκήρυξη

ΟΑΣΑ

Σχέδιο προκήρυξης διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ για προσλήψεις με στόχο την κάλυψη αναγκών καθαρισμού του Ομίλου Ο.Α.Σ.Α έχει καταρτίση η Διοίκηση του Οργανισμού.

Σύμφωνα με το σχέδιο προκήρυξης οι προσλήψεις στον ΟΑΣΑ θα αφορούν διάστημα από την πρόσληψη μετά την διαδικασία που θα ακολουθηθεί μέσω ΑΣΕΠ και μέχρι την 31.12.2018.

Η απόφαση για την προκήρυξη του διαγωνισμού πάρθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣΑ για την αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών καθαριότητας. Οι αιτήσεις θα γίνουν με την διαδικασία που προβλέπεται για τις αιτήσεις ΣΟΧ.

Να υπενθυμίσουμε ότι έως τώρα το έργο καθαριότητας των λεωφορείων του ΟΑΣΑ είχε ανατεθεί σε εργολαβική εταιρεία. 

Η Διοίκηση της ΟΣΥ είχε δεσμευτεί ότι οι απολυμένες καθαρίστριες που εργάζονταν έως τώρα μέσω του εργολάβου θα προσληφθούν κατά προτεραιότητα οι καθαρίστριες στις επικείμενες προσλήψεις για την κάλυψη των θέσεων καθαρισμού. Οι περισσότερες από αυτές δούλευαν ανελλιπώς μέχρι και 23 χρόνια στον καθαρισμό των λεωφορείων.

ΥΠΟΙΚ

Στην πρόσληψη πέντε ειδικών επιστημόνων προχωρά το υπουργείο Οικονομικών για τη Μονάδα Οικονομικής Ερευνας και Ανάλυσης του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών ετών. 
Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΑΕΙ στο πεδίο των Οικονομικών Επιστημών ή της Στατιστικής και Οικονομετρίας ή σε άλλο σχετικό αντικείμενο, και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Στα καθήκοντα των νέων συνεργατών περιλαμβάνονται οι προβλέψεις της ελληνικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς οικονομίας και η εν γένει επιστημονική υποστήριξη του ΣΟΕ.

Αιτήσεις υποβάλλονται έως την Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017, στις 6 μ.μ.

Για διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΑΒ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων για την υλοποίηση είτε προγραμμάτων συνδεόμενων με ξένους πελάτες είτε της βασικής συμφωνίας με το Ελληνικό Δημόσιο και ειδικότερα για τις λειτουργικές ανάγκες της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής που εδρεύει στην Τανάγρα (Σχηματάρι Βοιωτίας) και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

101

Γενική Διεύθυνση Παραγωγής

Εργοστάσιο ΕΑΒ

Τανάγρα, Σχηματάρι Βοιωτίας

ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΟΜΗΣ

Ένα (1) έτος με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος και μέχρι 5 έτη

13

102

Γενική Διεύθυνση Παραγωγής

Εργοστάσιο ΕΑΒ

Τανάγρα, Σχηματάρι Βοιωτίας

ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΟΜΗΣ

Ένα (1) έτος με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος και μέχρι 5 έτη

7

103

Γενική Διεύθυνση Παραγωγής

Εργοστάσιο ΕΑΒ

Τανάγρα, Σχηματάρι Βοιωτίας

ΔΕ

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΟΙ

Ένα (1) έτος με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος και μέχρι 5 έτη

5

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος, εκτός από την Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 που αναφέρεται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ II, «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ», στοιχείο 2. του Παραρτήματος αυτού. .

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στις ακόλουθες διευθύνσεις:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε., Τ.Θ. 23, ΤΑΝΑΓΡΑ, 32009, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε., ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2-4, 11527, ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού υπόψη κ. Δημήτριου Γκότση (τηλ. επικοινωνίας: 2262-0-52030).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο εργοστάσιο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ A.E.) Τανάγρα, Σχηματάρι Βοιωτίας, στα γραφεία της (ΕΑΒ Α.Ε.) στον Πύργο Αθηνών (Μεσογείων 2-4, Αθήνα) και στο χώρο Ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Αθηναίων και Τανάγρας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Προσοχή: Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες του φορέα και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στον τύπο ή στα οικεία καταστήματα που αυτή θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στις ανωτέρω διευθύνσεις,• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες -> Έντυπα -Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ, γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές -> ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες — Έντυπα -Διαδικασίες — Διαγωνισμών Φορέων — Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Διαβάστε περισσότερα: ΑΣΕΠ: Ποιες προσλήψεις έρχονται για μόνιμους και συμβασιούχους - Dikaiologitika News