images/saseheskitsa/tmimapolitismou.jpg

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Μαζέψαμε για εσάς, όσον το δυνατόν περισσότερες, ????δωρεάν υπηρεσίες ????για όσο διαρκεί ο υποχρεωτικός εγκλεισμός στο σπίτι????.
Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ ????σε όσες/ους προσφέρουν όλες αυτές τις υπηρεσίες.
Αν γνωρίζετε κάποια και λείπει από τη λίστα????, μπορείτε να το γράψετε στα σχόλια ή να μας στείλετε pm και θα το προσθέσουμε.
Αν σας αρέσει η συγκεκριμένη ανάρτηση μπορείτε να τη κοινοποιήσετε, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε αυτή τη πρωτόγνωρη κατάσταση.????

ΚΌΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΊΤΑ ΜΑΣ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσή μας για την κοπή της Πρωτοχρονιατικης πίτας, στο ΘΈΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ την Κυριακή 26-1-2020. Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντιπρόεδρος Β. Καλαντωνης, που μετέφερε και τον χαιρετισμό του Προέδρου Γιάννη Τσιβγούλη. Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΑΙΓΆΛΕΩ, που ενθουσιασε με το θαυμάσιο χορευτικό και την χορωδία του. Τις καρδιές των παιδιών έκλεψαν ο ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ, ο ζογκλέρ με τα παπαγαλάκια και το σκυλάκι του και ο παρδαλός κλόουν με τις ζωγραφιές και τα μπαλόνια του.

"ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΎΡΟΣ ΝΙΆΡΧΟΣ "

Πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2019 επίσκεψη μας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και όλοι οι συμμετέχοντες ενθουσιάστηκαν με τις εγκαταστάσεις και τον εορταστικό στολισμό. Ένας χώρος που πραγματικά προάγει τον πολιτισμό μας και αξίζει τον κόπο να επισκεφθείς.

ΜΟΥΣΕΊΟ ΑΚΡΌΠΟΛΗΣ

Παιδικά εργαστήρια, παρουσιάσεις για ενήλικες, χριστουγεννιάτικες μελωδίες από το περίφημο Jazz Octet, μουσική γνωστών μιούζικαλ από το κουαρτέτο σαξοφώνων STAB και όμορφα δώρα στα πωλητήρια του Μουσείου Ακρόπολης, υπόσχονται να χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.