ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Με την 12887/2023 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, που μας κοινοποίησε σήμερα ο Νομικός μας Σύμβουλος κ. Ξανθάκος, δικαιώνονται άλλα πενήντα (50) μέλη του Συνδέσμου μας για τις παράνομες μνημονιακές περικοπές των επικουρικών συντάξεων εντόκως. Όλοι οι δικαιωθέντες θα ενημερωθούν με επιστολή από τον Σύνδεσμο μας. 

ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Όπως μας ενημέρωσε ο νομικός μας σύμβουλος κ. Στ. Ξανθάκος εξεδόθη σήμερα η υπ. αριθμ. 11244/2023 απόφαση του Διοικητικού Πρ. Αθηνών και έγινε δεκτή μία ακόμα αγωγή μελών μας(45 ονόματα), η οποία ακύρωσε τις παράνομες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις και διέταξε την επιστροφή τους εντόκως. Σημ. Θα ειδοποιηθούν από το Σύνδεσμο μας με επιστολή ολοι οι δικαιωθέντες καθώς και τα αντίστοιχα ποσά που δικαιούνται.

ΕΚΔΌΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΈΑ ΑΠΌΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΠΑ

Με την 8480/23 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών δικαιώνονται οι αγωγές 50 επιπλέον μελών του Συνδέσμου μας, οι οποίοι θα ενημερωθούν άμεσα με προσωπική επιστολή για το ποσό που δικαιούνται για δωρα, επικουρικές και τόκους επικουρικων.
Αναλυτική ενημέρωση για την πορεία των δικαστικών διεκδικήσεων ,στο ενημερωτικό σημείωμα του Ιουλίου 23.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΠ-ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΚΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΗ

 

Εκδικάσθηκε σήμερα στο Δ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης που κατέθεσε η ΓΕΝΟΠ-ΚΗΕ και η ΠΟΣ/ΔΕΗ, για το ζήτημα της παράνομης μείωσης στην έκπτωση του ειδικού τιμολογίου του προσωπικού και των συνταξιούχων της ΔΕΗ.