Πεθανε η βασιλισσα της sool ΑΡΙΘΑ ΦΡΑΝΚΛΙΝ

Tην τελευταία της πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε η «βασίλισσα της σόουλ» Αρίθα Φράνκλιν. Συγκεκριμένα, η Αρίθα Φράνκλιν πέθανε στις 9:50 το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα) στο σπίτι της στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΜΗΣ

Σε ηλικια 63 ετων , εφυγε απο κοντα μας ο Συναδελφος Δημ. Τσιαμης , κτυπημενος απο την επαρατο. Ηταν αποφοιτος της 8ης σειρας της ΠΤΣΜ-ΔΕΗ και ενεργο μελος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ μας. Υπηρετησε στον Υποτομεα Λειτουργιας του ΔΕΔΔΗΕ- ΤΑΛΔ/ΔΠΑ Ητανε αγαπητος απ'ολους του Συναδελφους , αλλα η μοιρα του επαιξε ασχημο παιχνιδι , αφου πριν απο δυο χρονια εχασε τον ενα γυιο του σε τροχαιο δυστυχημα. Εκφραζουμε τα θερμα μας ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στην Οικογενεια του. Η εξοδιος ακολουθια θα γινει στις την Τριτη 14/8/18 και ωρα 11.30 στο Νεκροταφειο Καισαριανης. ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ

ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ (ΔΕΗΑΝ) ΤΟ ΑΠΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ;

ΔΕΗ Α.Ε (51% ΔΗΜΟΣΙΟ ) - ΚΚΠ ΔΕΗ - ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΣΕ 2018 - 2021

ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ (100% ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΔΕΗ) - ΚΚΠ ΔΕΗ - ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΣΕ 2018 - 2021

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον «Οικογενειακό Γιατρό»

Διευκρινίσεις αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τον «Οικογενειακό Γιατρό» έδωσε το υπουργείο Υγείας, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας που έκανε νωρίτερα σήμερα λόγο για «επίταξη» των γιατρών των Κέντρων Υγείας ως οικογενειακών.

ΟΑΕΔ- Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Ο ΟΑΕΔ καλεί τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία τοποθετήσεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στους Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας του άρθρου 9 του ν. 4109/2013 (Α'16) (Επιβλέποντες Φορείς) οι οποίοι ορίζονται στο Κεφάλαιο 4 (Παράρτημα I) της παρούσας Δημόσιας Πρόσκλησης, να υποβάλουν με ηλεκτρονικό μόνο τρόπο αίτηση συμμετοχής από 01/08/2018 και ώρα 14:00 έως και 20/08/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.