ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΡΙΒΥΖΑΣ

Εφυγε απο κοντα μας ο Συναδελφος Στελιος Τριβυζας. Αποφοιτος της Α' σειρας της Π.Τ.Σ.Μ ΔΕΗ ( 1964÷1968 ) Με εντονη συνδικαλιστικη και πολιτικη δραση. Μελος του ΔΣ της ΕΤΕ-ΔΕΗ επι πολλα χρονια και στα ΔΣ περιφερειακων Συνεταιριστικων Ενωσεων. Η εξοδιος ακολουθια θα γινει την Κυριακη 28 -1 -2018 στο Ι.Ν Ιωαν.Προδρομου στην Παρο. Θερμα Συλληπητηρια στους συγγενεις του. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΕΛΙΟ .

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΡΙΒΥΖΑΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΕΛΤΑ

Προσλήψεις προσωπικού στα ΕΛΤΑ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα δύο (42) ατόμων ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες Αθήνας και Πειραιά των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Α.Ε., που εδρεύουν στο Νομό Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-Π.Τ.Σ.Μ Β'ΣΕΙΡΑ

Καλουνται οι Αποφοιτοι της Β' Σειρας (1965÷1968 ) της Προτυπου Τεχνικης Σχολης Μαθητειας ΔΕΗ στην εκδηλωση για την ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ , που θα γινει στην Ταβερνα '' το ΠΥΘΑΡΙ '' στην πλατεια Παπαδιαμαντη-Ανω Πατησια την Τεταρτη 7 Φλεβαρη 2018 στις 8 μμ-πλουσιο καλλιτεχνικο προγραμμα-δωρα-εκπληξεις.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΜΕΤΟΥ