Νέες δικαστικές αποφασεις

ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ Σύμφωνα με ενημέρωση του Νομικού μας Συμβούλου εκδόθηκαν από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών 72 νέες τελεσίδικες αποφάσεις για άμεση καταβολή ΤΟΚΩΝ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ για μέλη του ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ μας. Σημ.Αναλυτικη κατάσταση στην Γραμματεία του Συνδέσμου μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 11 - 2 - 23 ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ

Την ΠΕΜΠΤΗ 23/2 όσων το ΑΜΚΑ λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/2 όσων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
Η πληρωμή αυτή θα έχει και την αύξηση του ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ για όσους βέβαια δεν είχαν προσωπική διαφορά και πήραν αύξηση τον Φεβρουάριο 7,75% η οποία στη πραγματικότητα ήταν περίπου 4%. ( ΕΑΣ και Φόρος , έφαγαν την μισή αύξηση). Στις 15/2 θα αναρτηθούν στον eΕΦΚΑ τα ενημερωτικά των Συντάξεων ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και εκεί θα φανεί το πως και τι υπολόγισαν, τι κράτησαν, πως διαμορφώθηκε το καταβαλλωμενο ποσό της Κύριας Σύνταξης, πως και γιατί μειώθηκε η Επικουρική Σύνταξη. Το πως και γιατί οι έχοντες 'θετική' προσωπική διαφορά (Κατρουγκαλου & Βρουτση) δεν πήραν καμία αύξηση, αλλά και συνεχίζουν να ΧΡΩΣΤΟΥΝ !!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 26/ 1 /23

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΏΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΊΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΚΑΤΑ 7.75% ΑΥΞΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Ή ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 21-1-23

Με μια μαζική συμμετοχή, απάντησαν στην πρόσκλησή του Συνδέσμου τα μέλη μας στην Πάτρα και σε χαρούμενες αλλά και φορτισμένες συγκινησιακά στιγμές κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ο Πρόεδρος Γιάννης Τσιβγούλης στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα και έδωσε διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήσεις μελών. Ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη τους στο Σύνδεσμο και έδωσε τις ευχές του ΔΣ σε όλους τους Συναδέλφους και τις Οικογένειες τους. Η θαυμάσια αυτή εκδήλωση, που οργάνωσε με πολλή επιμέλεια ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ, έκλεισε με την ευχή να είμαστε όλοι καλά και να την επαναλάβουμε και του χρόνου.