ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Σε προσλήψεις 99 ατόμων προχωρά η ΔΕΗ σε διάφορες ειδικότητες και σε διάφορες περιοχές της χώρας.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:

Α) Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού/ΔΕΘ-ΑΗΣ Ρόδου: Πρόσληψη 13 ατόμων

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού/ΔΕΘ-ΑΗΣ Ρόδου, που εδρεύει στη Σορωνή Ρόδου της Π.Ε. Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του,  ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 8μηνης διάρκειας, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

Α Δ Μ Η Ε 169 Ν Ε Ε Σ Θ Ε Σ Ε Ι Σ Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο Υ Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Ο Υ

Ο ΑΔΜΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν εξήντα εννέα (169) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιών της ΑΔΜΗΕ Α.Ε, εντός του Νομού Αττικής και των Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Κοζάνης, Λακωνίας & Λάρισας όπου προκηρύσσονται οι κατωτέρω θέσεις και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης και αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ

Την πρόσληψη 86 ατόμων στην Αθήνα και τα νησιά για διάφορες ειδικότητες ανακοινώνει η ΔΕΗ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:

  • Πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού στη Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών (Νησιά Κυκλάδων)

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ 2018

Η σχετική απόφαση υπεγράφη από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και δεν προβλέπεται καμία αλλαγή στις δόσεις καταβολής του φόρου εισοδήματος από τα φυσικά πρόσωπα, ενώ ο αριθμός των δόσεων για τα νομικά πρόσωπα θα είναι πέντε αντί για έξι.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΗ (8/6/18) ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΕΝΩ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΔΕΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΔΕΚΠ-ΔΕΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ.