ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 17-1-2018

* Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ μας εστειλε σ'ολα τα μελη το μηνιαιο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ που αναφερεται σ'ολα τα εκκρεμη και τρεχοντα θεματα. Αναφερεται και το σχεδιο αντιμετωπισης των προβληματων που απασχολουν ολα τα μελη του , Εργαζομενους κ' Συνταξιουχους

** Υπενθυμιζουμε οτι η εκδηλωση για την κοπη της Πρωτοχρονιατικης Πιτας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ μας , θα πραγματοποιηθει με πλουσιο καλλιτεχνικο προγραμμα για μικρους και μεγαλους , την Κυριακη 28 Ιανουαριοιυ 2018 στις 10.30 πμ στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Μονης Δαμαστας κ' Παπαρηγοπουλου-Περιστερι)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ/ΚΗΕ 15/1/2018

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ενώνει τη φωνή της με τις άλλες δευτεροβάθμιες οργανώσεις και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ ενάντια στο Πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που συντηρεί και επαυξάνει τις ολέθριες μνημονιακές πολιτικές σε βάρος του λαού μας.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ

<< Ολο το προσωπικο του Ομιλου ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ με πρωτοστατες
τους Τεχνικους , δινουμε καθημερινα κατω απο τις πιο αντιξοες
συνθηκες , αγωνα για την εξασφαλιση Ηλεκτρικης Ενεργειας σ'ολους
τους Ανθρωπους.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ >>

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 9/1/2018

Πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη των μελών του ΔΣ με τους Νομικούς Συμβούλους του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ μας.
Εξετάστηκαν λεπτομερώς όλες οι εκκρεμείς και οι τρέχουσες Νομικές Υποθέσεις.
Όπως κάθε φορά εξετάστηκαν όλα τα ζητήματα με επιστημονική προσέγγιση και αποφασίστηκε η επικαιροποίηση και συμπλήρωση των στοιχείων και η επισύναψη τους στις ήδη υποβληθείσες καθώς και στις νέες αγωγές.
 
ØΣε αγωνιστική ετοιμότητα βρίσκονται οι Εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ για να αποκρούσουν ενέργειες που στοχεύουν στο ξεπούλημα Μονάδων της Επιχείρησης.

ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ 624 ΘΕΣΕΙΣ

Από την επόμενη εβδομάδα θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις για την πλήρωση 624 θέσεων μέσω τριών προκηρύξεων του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα:

1) Στις 3 Ιανουαρίου 2018, ξεκινά η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη  1Γ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 40/01-12-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά τη διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση  συνολικά  πεντακοσίων σαράντα οκτώ (548) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).