Θεμα : ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12Κ/2017

Η προκήρυξη 12Κ/2017 του ΑΣΕΠ με τις προσλήψεις στη ΔΕΗ, πήρε ΦΕΚ. Εκεί συμπεριλαμβάνονται οι θέσεις, δικαιολογητικά, πληροφορίες για αιτήσεις. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 9 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 24 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

ΔΕΗ ΦΕΚ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Περιγραφή Θέσης


Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού. (Αριθμ. 2421.6-11/62237/2017 – ΦΕΚ Τεύχος Β 3081/06.09.2017)

80 θέσεις Μαθητείας θα διαθέσει ο ΔΕΔΔΗΕ

Τη διάθεση θέσεων Μαθητείας στα ΕΠΑ.Λ και Ι.Ε.Κ του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και στις ΕΠΑ.Σ Ο.Α.Ε.Δ στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας στην τελευταία συνεδρίασή του.

Συγκεκριμένα, βάσει της απόφασης, ο ΔΕΔΔΗΕ θα διαθέσει 30 θέσεων μαθητευόμενων ΕΠΑ.Λ, 25 θέσεων ΕΠΑ.Σ και 25 θέσεων Ι.Ε.Κ στις υπηρεσιακές μονάδες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., για το σχολικό έτος 2017-2018. 

Θεμα : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ 8-9-2017

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συμμετέχει δυναμικά στο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για να εκφράσει την αγανάκτησή της στη συνεχιζόμενη λιτότητα ,που εξοντώνει τον κόσμο της εργασίας,  και διεκδικεί την απόσυρση όλων των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών μέτρων.
Αγωνιζόμαστε για την κατάργηση όλων των μέτρων που οδηγούν στη φτωχοποίηση τους συνταξιούχους και στην απόγνωση τους νέους της πατρίδας μας και Διεκδικούμε αποτελεσματική αντιμετώπιση της ανεργίας και Ελεύθερες Συλλογικές Διαπραγματεύσεις.

Εκφράζοντας τους χιλιάδες εργαζομένους στον Όμιλο ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ καλούμε την κυβέρνηση να διαφυλάξει τις επιχειρήσεις στρατηγικού χαρακτήρα και να σταματήσει κάθε προσπάθεια εκποίησης Εθνικού πλούτου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και του Ε.Κ. Θεσσαλονίκης ( Άγαλμα Βενιζέλου, 6 μμ).

Θεμα: Ποιες θεσεις για μονιμους προκειται να προκηρυχθουν απο το ΑΣΕΠ

ΕΥΔΑΠ


 

Στην τελική ευθεία για την έκδοση απο το ΑΣΕΠ είνα η νέα προκήρυξη για προσλήψεις 300 μονίμων υπαλλήλων στην ΕΥΔΑΠ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η σχετική ανακοίνωση απο την Ανεξάρτητη Αρχή.

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην ΑΡΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Πλήρωση Κενών Θέσεων

(Γνωστοποίηση ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Αρ. Α/3-2017)

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την πλήρωση των πιο κάτω κενών θέσεων Τεχνικού Προσωπικού: Η δημοσίευση των εν λόγω θέσεων γίνεται ύστερα από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τη μετέπειτα γραπτή συγκατάθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού, για εξαίρεσή τους από τις πρόνοιες των περί της Απαγόρευσης Πλήρωσης Κενών Θέσεων στο Δημόσιο και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Ειδικές Διατάξεις) Νόμων του 2013 έως 2017.

Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή