Ενημερωτικό Δελτίο 25-8-2014

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση του ΤΑΥΤΕΚΩ όσοι συνταξιοδοτήθηκαν μέχρι και 31-8-2013 και έχει εκδοθεί η Οριστική Απόφαση Συνταξιοδότησης, θα τους καταβάλετε κανονικά η ΕΦΑΠΑΞ αποζημίωση, με τις μέχρι στιγμής ισχύουσες μειώσεις.

Οι συνταξιούχοι από 1-9-2013 και μετά θα πάρουν την ΕΦΑΠΑΞ αποζημίωση όταν προσδιοριστεί από το Υπουργείο Εργασίας ο συντελεστής βιωσιμότητας (αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2015) με την προϋποθέσει ότι θα έχει εκδοθεί η οριστική απόφαση της συνταξιοδότησής τους.

ΣΑΣ ΕΗΕ

Ενημερωτικό δελτίο 18-8-2014

Ο Θανάσης Αναστόπουλος , 42 χρονών και πατέρας 2 παιδιών έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της εργασίας του στα Ορυχεία της Μεγαλόπολης. Προστέθηκε και αυτός στους αείμνηστους Συνάδελφους που θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος. Στην οικογένεια του και στους Συνάδελφους του ΣΟΣ-ΔΕΗ εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια.

Έκακτο Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωτικό Δελτίο 6-8-2014


Έφυγε χθες ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπητός Φίλος και Συνάδελφος Δημήτρης     Χατζηστρογγυλης, 46 ετών και πατέρας 2 παιδιών.
Βρισκότανε σε εκτός έδρας υπηρεσία και ξεψύχησε στα χέρια των Συναδέλφων. Υπηρετούσε στον ΑΔΜΗΕ και ήτανε Πρόεδρος  της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΤΕ-ΔΕΗ στο Ρουφ.

Υπήρξε αγαπητός Συνάδελφος και διακρίνετο για το ήθος του και την αγωνιστικότητα του. Εκφράζουμε τα Θερμά Συλλυπητήρια στην Οικογένεια του.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 1-8-2014

* Πραγματοποιήθηκε χθες 31-7-2014, στο Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, συνάντηση με τον Υπουργό κ. Μ. Βορίδη, των εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, της ΔΕΗ ΑΕ και των Ιατρών, με θέμα τη δημιουργία Πολυιατρείου στη Μυλλέρου.

* Επαναβεβαιώθηκε η θετική θέση του Υπουργείου και η ΔΕΗ θα αναλάβει τη δαπάνη διαρρύθμισης και προετοιμασίας των χώρων.

* Συζητήθηκαν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και θέματα που αφορούν το προσωπικό που είναι αποσπασμένο στον ΕΟΠΥΥ.

ΣΑΣ ΕΗΕ

Ενημερωτικό Δελτίο 23-7-2014

Θέμα: Νέος υπολογισμός παρακράτησης ΦΜΥ

Στη σύνταξη του μηνός Αυγούστου 2014 θα αρχίσει να γίνεται ο νέος υπολογισμός παρακράτησης του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών. Δηλαδή θα αθροίζονται τα ποσά των δύο συντάξεων, κύριας και επικουρικής, και στη συνέχεια θα υπολογίζεται ο Νέος Φόρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για όσους είναι στο πλαφόν (2773,40) η παρακράτηση στην Κύρια θα είναι περίπου 57 ευρώ και στην Επικουρική περίπου 12 ευρώ.

Με αυτό τον τρόπο για τα εισοδήματα του 2014 η διαφορά φόρου, σε σχέση με το 2013, που θα καταβάλουμε στο τέλος του χρόνου θα είναι αρκετά μικρότερη, ενώ για τα εισοδήματα του 2015 στο τέλος μηδενική (εάν φυσικά δεν υπάρχουν εισοδήματα από άλλες πηγές).

Σημείωση : Τη διαφορά στην Επικουρική θα τη διαπιστώσετε στην Τράπεζά σας, πατώντας στο ΑΤΜ «κίνηση λογαριασμού».

ΣΑΣ ΕΗΕ