Τετάρτη 9 Ιουλίου

Όλοι οι δρόμοι την Τετάρτη 9 Ιουλίου στις 7μμ οδηγούν στο Σύνταγμα. Συμμετεχουμε Όλοι Μαζι στο συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για να βροντοφωναξουμε όχι στη διάλυση της ΔΕΗ, όχι στην περαιτέρω ιδιοτικοποιηση και το διαμελισμό της Επιχείρησης.

 

1924322 1520814428130007 332790578272377479 n

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΗ 2014

Πλατεία Συντάγματος – ώρα 7μμ

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛ. ΚΟΡΑΗ 6:30μμ

 

   Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

   Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, τα Σωματεία, οι συνταξιούχοι και φορείς της χώρας, διοργανώνουν Πανελλαδικό Συλλαλητήριο την Τετάρτη 9 Ιούλη και ώρα 7μμ , στην Πλατεία Συντάγματος την ώρα που θα ψηφίζεται το Αντεθνικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που ιδιωτικοποιεί σε πρώτη φάση το 30% του χαρτοφυλακίου της ΔΕΗ.

Ενημερωτικό Δελτίο 7-7-2014

ΘΕΜΑ : ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

 

 

Η καθυστέρηση αποστολής των εκκαθαριστικών της κύριας σύνταξης του μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ οφείλεται στην μη έγκαιρη αποστολή φακέλων αλληλογραφίας από το ΙΚΑ στην Διεύθυνση Πληροφορικής της ΔΕΗ.

 

Ήδη ολοκληρώνεται το φακέλωμα και μέσα στη βδομάδα θα γίνει η αποστολή τους.

 

ΣΑΣ ΕΗΕ

Ενημερωτικό 6 - 7 – 2014

Θέμα: Συνεδρίαση Δ.Σ. ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ

             Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα το Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ εκτιμώντας την κατάσταση αποφάσισε την ολοκλήρωση των απεργιακών κινητοποιήσεων με τη λήξη της 48ωρης. Καλεί όλους τους Εργαζομένους σε ετοιμότητα και τους Συνδικαλιστικούς και Κοινωνικούς φορείς να αντισταθούν στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

             Η προκλητικότητα και η προπαγάνδα των Κυβερνητικών παραγόντων και ορισμένων ΜΜΕ έπεσαν στο κενό, αφού το αγωνιστικό φρόνιμα των Εργαζομένων παραμένει υψηλό και η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ απέδειξε για μια ακόμη φορά υπεύθυνη στάση.

           Εξετάζεται επίσης η εκδήλωση άλλων μορφών αντίστασης και αγώνα χωρίς να αποκλείεται η προσφυγή στο Σ.Ε. για την ακύρωση της επίταξης του Προσωπικού του Ομίλου ΔΕΗ.

Ενημερωτικό δελτίο 4-7-2014 νο.2

Παράνομη και καταχρηστική έκρινε το Δικαστήριο σε ορισμένα σκέλη της την απεργία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Ή εκτελεστική επιτροπή θα εξέταση την κατασταση και θα αποφασισει σχετικα..

H Ε.Ε. αποφάσισε τη συνέχιση της απεργίας με νέα 48ωρη ενώ η κυβέρνηση αποφάσισε την επίταξη των απεργών Συναδέλφων.

Ενημερωτικό δελτίο 4-7-2014

Συνεχίζονται με ενταση οι απεργιακές κινητοποιησεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Ή Δικαστική παρέμβαση,μετα απο αγωγη της Διοίκησης της ΔΕΗ ,δεν

πτόησε τους απεργούς Συναδέλφους γιατί το αίτημα τους για μη περαιτέρω ίδιοτικοποίηση και διαφύλαξη του Δημοσίου και κοινωνικού χαρακτήρα

της Επιχείρησης εχει υιοθετηθει απο την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού. Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας και συμμετεχουμε σ'ολες τις

αγωνιστικές εκδηλώσεις.