Εκδόθηκε η προκήρυξη 10Κ/2017 για μόνιμες προσλήψεις στο ΑΔΜΗΕ.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο asep.gr αρχίζει στις 29 Αυγούστου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Θεμα: ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ

Για αλλη μια φορα , οπως 67 χρονια τωρα , το προσωπικο του 
Ομιλου ΔΕΗ εδωσε το παρον στην αντιμετωπιση εξαιρετικα 
δυσμενων καταστασεων.
Οι Συναδελφοι του ΔΕΔΔΗΕ διεπρεψαν για την αυτοθυσια 
τους και τον αριστο επαγγελματισμο τους.
Οπως στη Λεσβο , την Κω , ετσι και τωρα στα Κυθηρα , απεδειξαν 
οτι η εργασια γι αυτους ειναι καθηκον και αψηφωντας τους 
κινδυνους , προχωρησαν στην αμεση αποκατασταση των ζημιων
απο τη λαιλαπα της φωτιας και αποκατεστησαν την ηλεκτροδοτηση 
του νησιου. 
Σας ευχαριστουμε Συναδελφοι , μας κανετε ολους υπερηφανους.

Ενημερωτικό δελτίο 2 - 8 - 2017

* Καμία διαδικασία επαναϋπολογισμού των συντάξεων δεν έχει ξεκινήσει. Η εγκατάσταση του σχετικού προγράμματος μέχρι στιγμής είναι αδύνατη στο ΚΑΠ-ΔΕΗ από τις υπηρεσίες πληροφορικής του ΕΦΚΑ
 * Από 13/5/2016 δεν έχει εκδοθεί ακόμα καμία οριστική απόφαση κύριας σύνταξης, διότι εκκρεμεί η έκδοση σχετικής εγκυκλίου.
* Συνεχίζεται η έκδοση οριστικών αποφάσεων Εφάπαξ Βοηθήματος για όσους έχουν συνταξιοδοτηθεί μέχρι το 2015 και καταβάλλεται προσπάθεια και για τους υπόλοιπους.
 * Σε εκκρεμότητα βρίσκονται ακόμα οι επικουρικές μετά το 2014.
* Για τα μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ που έχουν επικουρική σύνταξη τ. ΤΕΑΗΕ αποφασίστηκε να κατατεθούν αγωγές για τις παράνομες περικοπές της επικουρικής τους σύνταξης.
 * Συνεχίζουμε τις δράσεις αλληλεγγύης προς τους Συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μαζεύοντας καπάκια πλαστικών φιαλών και φάρμακα που δεν έχουν λήξει και δεν μας χρειάζονται.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ/ΚΗΕ 28/7/17

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ δουλεύουν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και κινδυνεύουν τόσο από επαγγελματικές ασθένειες όσο και από συχνά εργατικά ατυχήματα για τα οποία οι Διοικήσεις των εταιριών του Ομίλου πρέπει να αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους.

Είναι γνωστό ότι η ασφαλιστική «μεταρρύθμιση» του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου) ισοπέδωσε κάθε ρύθμιση που υπήρχε στον κλάδο υγείας και πρόνοιας του ασφαλιστικού μας συστήματος και διέλυσε τα πολυιατρεία παρά το γεγονός ότι οι εισφορές των εργαζομένων και συνταξιούχων είναι υπερδιπλάσιες σε σχέση με τους άλλους ασφαλισμένους.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αντιλαμβανόμενη τις νέες συνθήκες που προκάλεσε η διάλυση του ασφαλιστικού μας διέγνωσε έγκαιρα το πρόβλημα  και ξεκίνησε έναν διάλογο με τη διοίκηση της ΔΕΗ ήδη από το 2014 προκειμένου να κατοχυρωθούν οι εργαζόμενοι με ένα σύστημα πρόσθετης υγειονομικής κάλυψης. Άλλωστε, το άρθρο 34 του Ν. 2773/99 ορίζει ότι οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να συνεχίσουν  να έχουν κατ΄ελάχιστο τις παροχές που είχαν.

Ένα τέτοιο θετικό βήμα πετύχαμε πέρυσι στον ΑΔΜΗΕ όταν η προηγούμενη Διοίκηση σύναψε σχετική σύμβαση.  Σήμερα όμως η σύμβαση αυτή κινδυνεύει με ακύρωση λόγω προβλημάτων που ισχυρίζεται ότι διέγνωσε η νέα Διοίκηση του ΑΔΜΗΕ. Αντιλαμβανόμαστε τις απαιτήσεις που θέτει ο νόμος σε διαγωνισμούς αυτού του είδους αλλά από την άλλη πλευρά πιστεύουμε ότι και η Διοίκηση του ΑΔΜΗΕ αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να μείνουν χωρίς ασφαλιστική κάλυψη χιλιάδες εργαζόμενοι και την καλούμε να ενεργήσει άμεσα καθώς η πρόσθετη κάλυψη θα είναι στον «αέρα» από τις 5 Αυγούστου.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τα Σωματεία- Μέλη της θα αγωνιστούν προκειμένου όλοι οι εργαζόμενοι στις εταιρίες του Ομίλου να ενταχθούν σε ένα πρόγραμμα πρόσθετης υγειονομικής περίθαλψης αντίστοιχο με αυτό που υπάρχει στις μεγάλες δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού.

Αυτό που ζητούν οι εργαζόμενοι είναι το ελάχιστο που οφείλουν οι διοικήσεις των εταιριών του Ομίλου στο προσωπικό τους και χρειάζεται άμεσα να πράξουν τα δέοντα χωρίς καμιά καθυστέρηση.

ΑΣΕΠ: Δύο νέες προκηρύξεις στο Εθνικό Τυπογραφείο -Προσλήψεις σε ΑΔΜΗΕ, ΤτΕ

Δύο νέες προκηρύξεις που συνολικά αφορούν προσλήψεις 106 ατόμων, έστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο σήμερα το ΑΣΕΠ, όπως έκανε γνωστό η Ανεξάρτητη Αρχή με δύο ανακοινώσεις της.

Η πρώτη προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 76 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον ΑΔΜΗΕ.

Η δεύτερη προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 30 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Δείτε παρακάτω τις δύο ανακοινώσεις του ΑΣΕΠ και τους πίνακες θέσεων:

ΑΔΜΗΕ

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 10Κ/2017Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα έξι(76) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΑΔΜΗΕ Α.Ε» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

Δείτε τον πίνακα θέσεων ΕΔΩ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 11Κ/2017Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα (30) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Τράπεζα της Ελλάδος.

Δείτε τον πίνακα θέσεων ΕΔΩ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΔΕΗ ''ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ'' ΤΕΛΟΣ

Μια όαση χαράς , παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς χάθηκε για τα παιδιά του Ομίλου ΔΕΗ. Μετά από πολλές αναστολές και παλινωδίες , παραδόθηκε τελικά δυστυχώς η κατασκήνωση της Φραγκίστας στη Ι.Μ Καρπενησιού. Ισχυρές αναμνήσεις από τα χιλιάδες παιδιά των Συνάδελφων που πέρασαν εκεί τις διακοπές τους ,παραμένουν ακόμα και σήμερα ανεξίτηλες. Τα παιδιά των Συνάδελφων Κυπρίων και των Ουκρανών μας γράφουν ακόμα γράμματα για το ποσό καταπληκτικά πέρασαν. Άνθρωποι που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για τη λειτουργία της κατασκήνωσης έχουν μείνει στη θύμηση των παιδιών. Ο αρχηγός ο Γιάννης Μαμάς , ο αείμνηστος Σωτήρης Παναγιώτου και ο αείμνηστος Θανάσης Μπέμπης , η Βάσω στο εστιατόριο , ο Νέστωρας ο Μάγειρας ,ο γιατρός ο Χατζής , ο Άκης με τις μουσικές του και πολλοί ακόμα άλλοι Συνάδελφοι , που συνέβαλαν στην άψογη λειτουργία αυτού του κοσμήματος της Περιοχής και της ΔΕΗ παραμένουν αλησμόνητοι . Όλα αυτά φυσικά κάτω από τις ευλογίες του τ. Μητροπολίτη Νικολάου και του ακάματου πρωτοσύγκελου πατερά Βαγγέλη Φεγγούλη.
Δυστυχώς απ'οτι φαίνεται ιδιά θα είναι και η τύχη της άλλης επίσης θαυμάσιας κατασκήνωσης στο ΥΔΡΙΛΙ της Χαλκιδικής.
Κοινωνικές κατακτήσεις των Εργαζομένων , που σβήνουν κάτω από τις επιλογές των δανειστών -των μνημονίων και των πολίτικων επίλογων των Κυβερνήσεων. Τουλάχιστον ας κρατήσουμε ζωντανή τη ΔΕΗ !!!

20246422 1957186864492759 8291526200555152999 n

 

Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή