ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 3-3-2022


* Ο ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ μας έστειλε σ'ολα τα μέλη του Ενημερωτικό σημείωμα για όλα τα τρέχοντα και εκκρεμή θέματα που μας απασχολούν.
*Από 3-3-2022 άρχισε να δίνεται η δυνατότητα έκδοσης των εκκαθαριστικών σημειωμάτων της κύριας σύνταξης για τους Συνταξιούχους προ του 2016.
* Συνεχίζεται η ανασφάλεια και η αγανάκτηση των Συναδέλφων στο Ασφαλιστικό, από τον εμπαιγμό του ΕΦΚΑ.
* Η πλήρης επαναφορά των αποδοχών των Εργαζομένων στις αποδοχές του 2009 είναι υποχρέωση των διοικήσεων της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ-ΑΔΜΗΕ σύμφωνα με τις ΣΣΕ που έχουν υπογράψει με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 23-2-2022

* Πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δ.Σ. με αφορμή το θάνατο του αγαπημένου μας δασκάλου Τάκη Αναγνωστόπουλου.

* Εκκρεμότητα εξακολουθεί να παρατηρείται στη λειτουργία του Ασφαλιστικού και μάλιστα μετά και τη ψήφιση του νέου νόμου για τον ΕΦΚΑ που ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στην έφοδο παραγόντων από την αγορά με πλουσιοπάροχους μισθούς.

* Εκδόθηκε και νέα θετική απόφαση σε συνέχεια των αγωγών που είχαν υποβάλει μέλη του Συνδέσμου μας μέσω του Νομικού Συμβούλου ΣΤ. ΞΑΝΘΑΚΟΥ (έχει αποσταλεί ατομική ενημέρωση).

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 21-2-2022

*Μετά την είδηση του θανάτου του αγαπημένου Συναδέλφου, Φίλου και Μέλους του Συνδέσμου μας

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(ΤΑΚΗ) ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ το ΔΣ συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση του, σήμερα 21-2-22 στις 9.30πμ και αποφασισε :
1.Να εκφράσει ΘΕΡΜΆ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
2.Να παραστεί σύσσωμο στην Κηδεία ΤΟΥ
3.Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη ΤΟΥ
4.Να διοργανώσει ημερίδα προς ΤΙΜΗ ΤΟΥ με θέμα :
" ΣΧΟΛΕΣ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ ΧΘΕΣ - ΣΗΜΕΡΑ - ΑΥΡΙΟ "
ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Α.Σ Ε.Η.Ε
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ
Ι. ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ.                   ΣΤ. ΚΑΜΗΛΑΡΑΚΗΣ

ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΤΗ ΖΩΉ Ο ΤΑΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθηκαμε τον θάνατο του αγαπημένου Φίλου και Δασκάλου ΤΑΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Στέλεχος της ΔΕΚΠ-ΔΕΗ, εμπνευστής και δημιουργός των Σχολών ΔΕΗ, στις όποιες υπηρξε βασικό διευθυντικό στέλεχος.
Χρημάτισε καθηγητής στη ΣΕΛΕΤΕ και Διευθυντής της ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ. Αξιαγάπητος απ'ολους τους Συναδέλφους, περιέβαλε τους μαθητές Συναδέλφους με ιδιαίτερη αγάπη, διδασκοντας αξιοπρέπεια και ήθος. Βασικό μέλος και εκπαιδευτικός Συμβουλοςτου ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ μας, έδινε το παρόν σ' όλες τις Γενικές Συνελευσεις και Εκδηλωσεις του Συνδέσμου μας. Πρωτοστάτησε και συμμετειχε ενεργά στη διοργανωση και πραγματοποίηση της Α' Συνάντησης Αποφοιτων και Εκπαιδευτών Σχολων ΔΕΗ στο Μπογιατι το 2000 αναπτυσσοντας τις θεσεις του Συνδέσμου μας για τη Διεύρυνση και Αναβάθμιση της Τεχνικης Εκπαιδευσης. Τιμήθηκε για το εκπαιδευτικό του έργο με πολλά βραβεία και επαινους. Υπήρξε ο αγαπημενος μας καθηγητής και δασκαλος για όλους και γι αυτό τον σεβόμαστε και τον φωναζαμε με το μικρό του όνομα.
Είναι πολύ φτωχά τα λόγια για να περιγράψει κάποιος τον Συνάδελφο, τον Δάσκαλο , τον Φίλο μα πάνω απ όλα Άνθρωπο ΤΑΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ.
Εκφράζουμε τα ΘΕΡΜΆ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. Η εξοδιος ακολουθία θα γίνει στο Νεκροταφείο του ΠΑΠΆΓΟΥ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ στις 12.00.
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας Δάσκαλε


ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ