ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν είναι πλέον μαζί μας, ο σπουδαιος μουσικοσυνθετης ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ. Άφησε όμως για ολους μας και τις επόμενες γενιές μια μεγάλη παρακαταθήκη με το σπουδαιο έργο του. Σ'ευχαριστουμε ΓΙΑΝΝΗ για τις ομορφες στιγμές που μας χάρισες.

"ΕΦΥΓΕ" ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΕΛΕ

Στα 82 χρόνια κτυπημενος απο τον καρκίνο έφυγε σήμερα 29-12-2022 ο θρύλος του ποδοσφαίρου ΠΕΛΕ. Επαιξε στη ΣΑΝΤΟΣ και την ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ κατακτώντας το Παγκόσμιο κύπελλο. Ο κόσμος του ποδοσφαιρου και όχι μόνο έμεινε πολύ φτωχός. Δεν θα ξεχάσει κανένας το ωραίο θέαμα που προσέφερε, αλλά και το θαυμάσιο χαρακτήρα του. Σημάδεψε με την παρουσία του και έγραψε ενδοξες σελίδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αιωνία ας είναι η μνήμη του.

321917577 820316055726888 6087127456123581148 n

ΈΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑ
"Τα ωραιότερα μάτια της Ελλάδας μας, έκλεισαν οριστικά, σήμερα 14-9-2022 σε ηλικία 96 ετών"

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Ο διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτης έφυγε σήμερα από τη ζωή πλήρης ημερών.

Το έργο που άφησε αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη για την χώρα μας.
Οι συνθέσεις του θα μείνουν αναλλοίωτες στον χρόνο και θα διασκεδάζουν πολλές γενεές ακόμη. 
Σ' ευχαριστούμε ΜΙΚΗ για τη σημαντική κληρονομιά που μας άφησες και την ευχάριστη συντροφιά που μας κράτησαν τα τραγούδια σου.
ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ.
ΑΝΤΙΟ ΜΙΚΗ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ.
 
 
 
 

" ΕΦΥΓΕ" Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΉΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ"

Ένας από πιο καλούς τραγουδιστές της δεκαετίας του 60 και του 70 έφυγε σήμερα από κοντά μας στα 79 του, προδομένος από την καρδιά του. Πολλά τραγούδια του έγιναν επιτυχίες και τραγουδιούνται ακόμα και σήμερα( το άγαλμα, θα πιω απόψε το φεγγάρι κ. α). Σ' ευχαριστούμε Γιάννη για τις ευχάριστες μελωδίες που μας χάρισες και πλημμύρισες τις παιδικές μας αναμνήσεις.