ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 23-5-2015 ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Ι. ΤΣΙΒΓΟΥΛΗ

Κύριε Πρόεδρε του Ομίλου ΔΕΗ Εμμ. Παναγιωτάκη, κύριε Πρόεδρε του ΔΕΔΔΗΕ, Ν. Χατζηαργυρίου, κύριε Πρόεδρε του ΑΔΜΗΕ, ΕΜΜ. Κορωνιωτάκη, κύριε Πρόεδρε του ΤΑΥΤΕΚΩ, Ν. Δομένικο, κυρία Διευθύντρια του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΚΑΠ ΔΕΗ, Σ. Θωμοπούλου.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ ΕΜΜ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ

Αν είμαι σε αυτή τη θέση αγαπητοί Συνάδελφοι το οφείλω σε εσάς. Μαζί δουλέψαμε, μαζί αγωνιστήκαμε 10ετίες αλλά να είμαστε εξηγημένοι.

Αυτή τη θέση όπως καμία μέχρι τώρα σταδιοδρομία μου δεν τη βλέπω σαν αξίωμα, τη βλέπω σαν καθήκον γιατί έτσι έχουμε μάθει εμείς μέσα από τους αγώνες μας, μέσα από τη δουλειά μας από μικρά παιδιά μέχρι τώρα που ασπρίσαν τα μαλλιά μας μέσα στην επιχείρηση. Καθήκον γι’ αυτήν την επιχείρηση και για την χώρα μας. Γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι όσο και εάν έχει δυσκολίες η Ελλάδα μόνο με τη ΔΕΗ μπορεί να τις ξεπεράσει, όσο και εάν την πολεμάνε αυτήν την Επιχείρηση.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΕΔΔΗΕ Ν. ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΙΟΥ

Κύριε Πρόεδρε του Ομίλου της ΔΕΗ, κύριε Πρόεδρε του Συνδέσμου, κύριες και κύριοι, αγαπητοί Συνάδελφοι, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μου δίνεται να παρευρεθώ στην σημερινή σας εκδήλωση.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΔΜΗΕ ΕΜΜ. ΚΟΡΩΝΙΩΤΑΚΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε το αγαπητοί συνάδελφοι, περιλαμβάνει μέσα και τον Πρόεδρο του Ομίλου και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου γιατί όλοι είμαστε Συνάδελφοι με έναν κοινό σκοπό, έναν δυνατό όμιλο ΔΕΗ. Θέλω να σας μεταφέρω και τον χαιρετισμό όλου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΔΜΗΕ, που είναι όλο από τα σπλάχνα της Επιχείρησης, από τα σπλάχνα της μεταφοράς και αυτό πιστεύω είναι ένα εχέγγυο ότι θα πάμε καλά. Θα παλέψουμε για έναν γερό Όμιλο ΔΕΗ.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΠΟΠΑΗ ΚΥΠΡΟΥ Π. ΠΕΤΡΙΔΗ

Αξιότιμοι Πρόεδροι, Αδελφέ Γιάννη, Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Μπαίνοντας σε αυτόν τον χώρο πριν από περίπου μια ώρα, ένιωσα ένα πολύ έντονο συναίσθημα και θεωρώ ότι πρέπει να το καταθέσω.