ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΤΗ ΖΩΉ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ

Εφυγε σήμερα από τη ζωή ο Μανώλης Γλέζος. Γεννήθηκε στην Απειρανθο Νάξου στις 9 Σεπτέμβρη 1922. Αφησε ανεξίτηλη τα σημάδια του στη σύγχρονη πολιτική και κοινωνική ιστορία της Χώρας μας. Υπήρξε σύμβολο αγώνα και αντίστασης κατά της γερμανικής κατοχής. Καταδικαστηκε 28 φορές για την πολιτική του δράση, τρεις σε θάνατο και έμεινε 16 χρόνια στις φυλακές και την εξορία. Εξελέγη πολλές φορές βουλευτής και υπήρξε δημοσιογράφος και συγγραφέας. Εκφράζουμε τα ΘΕΡΜΆ μας ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στην Οικογένεια του. ΚΑΛΌ ΣΟΥ ΤΑΞΊΔΙ ΜΑΝΩΛΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ - ΑΔΜΗΕ

*Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για την προσφορά σας, προκειμένου να μη λείψει ενέργεια από κανένα καταναλωτή.

*Σας ευχαριστούμε, που χάρη στη δική σας υπεύθυνη παρουσία εξασφαλίζεται η λειτουργία των Νοσοκομείων και όλων των Μονάδων Υγείας της χώρας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 20/03/2020

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολών Επιχείρησης Ηλεκτρικής Ενέργειας σας ενημερώνει ,
Τηρώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας , έχουμε αναστείλει τη λειτουργία των γραφείων μας.
Μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής και να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΊΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΠ 18-3-2020

Ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας κατατέθηκε από την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ/ΚΗΕ και την ΠΟΣ-ΔΕΗ αίτηση ακύρωσης της απόφασης 5/21-1/1/2020 της Διοίκησης της ΔΕΗ με θεμα: Ειδικό τιμολόγιο προσωπικού ΔΕΗ ΑΕ.

ΘΈΜΑ :ΑΔΜΗΕ ΈΚΤΑΚΤΑ ΜΈΤΡΑ

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19

15.03.2020

Ο ΑΔΜΗΕ βρίσκεται με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση της χώρας και συμβάλλοντας στην ανάσχεση της νόσου για το καλό όλων των πολιτών.

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας έχει προβεί στη λήψη δέσμης έκτακτων μέτρων για την προστασία των εργαζομένων του, και κατ’ επέκταση όλων των πολιτών, από την πανδημία COVID-19. Τα μέτρα κλιμακώθηκαν από την πρώτη εμφάνιση κρούσματος στην Ελλάδα και έκτοτε επικαιροποιούνται διαρκώς με την εξέλιξη της νόσου. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Διαχειριστής έχει καταρτίσει Σχέδιο Επιχειρησιακής Συνέχειας σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το οποίο επικαιροποιεί σύμφωνα με όλες τις εξελίξεις και τις νέες οδηγίες.