ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΗ- Β'ΣΕΙΡΆ 1965÷1968

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επετειακή συνάντηση των Αποφοιτων της Β' ΣΕΙΡΆΣ της ΠΤΣΜ-ΔΕΗ στις 5-2-2020 στην ταβέρνα ΠΥΘΑΡΙ(Πλ. Παπαδιαμάντη στα Ανω Πατησια). Παρόντες κατά πλειοψηφία οι Συνάδελφοι από την Περιφέρεια, γιατί οι Αθηναίοι φαίνεται πως ειχαν προβλήματα άδειας εξοδου από τις συζυγους τους. Με πολυ κέφι, καλούς μεζέδες και κρασί και ξεδιπλωνοντας τις ωραιες αναμνησεις από τα νεανικά μας χρόνια, πέρασε ακόμα μια όμορφη βραδιά.

Ενημερωτικό δελτίο 30-1-2020

Ενω περιμένουμε ακόμα τις απαντήσεις στις πρόσφατες ενστάσεις που καταθέσαμε στο ΕΦΚΑ για το εκκαθαριστικό σημείωμα της κυρίας συνταξης του 1/2019, διαπιστωνουμε στο νέο εκκαθαριστικό του 1/2020 νέα προβλήματα, από νέο επαναυπολογισμο των συντάξεων.

ΈΦΥΓΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΝΒΑ

Σκοτώθηκε μετά από πτώση του ελικοπτέρου που επέβαινε ο θρύλος του ΝΒΑ ΚΟΜΠΕ ΜΠΡΆΙΑΝΤ. Ένας γίγαντας του μπάσκετ για τον οποίον θρηνεί όλος ο κόσμος του αθλητισμού και όχι μόνο. Η μορφή του Κόμπε θα μείνει ανεξίτηλη στον κόσμο του μπάσκετ. Μαζί του χάθηκε και η 13 Χρόνη κόρη του και άλλα επτά άτομα. Σ'ευχαριστούμε Κόμπε για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισες.

ΈΦΥΓΕ" ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ ΜΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ

Ο Γιαννης Αγγελετος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Γεννήθηκε στο Αλιβέρι και ήτανε πατέρας 2 παιδιών. Απόφοιτος της Α' Σειράς 1964 της ΠΤΣΜ-ΔΕΗ με ΑΜ 8331 και ειδικότητα Λεβητων-Στροβιλων. Ήτανε ένας από τους πρώτους 12 που έβγαλαν οι Σχολές το 1967. Υπηρέτησε στο Χημείο Μετασχηματιστων στο Ρουφ της ΓΔΜ και στη συνέχεια στον ΑΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ από όπου και συνταξιοδοτηθηκε. Αγαπητός Συνάδελφος και με σημαντική δράση. Η έξοδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα 24/1/20 στο αγαπημένο του Αλιβέρι.