Ενημερωτικό δελτίο 18-7-2019

Σε σχέση με την πρόσφατη δημοσίευση από το ΣτΕ των αποφάσεων 1307,1316/19 σας ενημερώνουμε τα εξής: Οι ως άνω αποφάσεις επιλύουν αμετάκλητα το ζήτημα των δώρων εορτών και επιδόματος αδείας στους δημοσίους υπαλλήλους του στενού δημόσιου τομέα, δηλαδή αποφαίνονται, σε αντίθεση με τις παραπεμπτικές του ΣΤ' τμήματος- ότι η μη καταβολή τους είναι συνταγματική και δικαιολογημένη.

ΔΕΔΔΗΕ- ΑΔΜΗΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Και σ' αυτή τη δύσκολη κατάσταση για την περιοχή της Β.Ελλαδας οι Εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ είναι παρόντες. Με σύνθημα τους ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ Η ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ κάτω από αντίξοες συνθήκες επιχειρούν την αποκατάσταση των ζημιών. Για μια ακόμα φορά μας κάνετε υπερήφανους.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 27/6/2019

* Δεν έχει αρχίσει ακόμα από το ΤΑΠ-ΔΕΗ η επεξεργασία της προσαρμογής των συντάξεων χηρείας στις νέες ρυθμίσεις, που αποκαθιστούν τις οικονομικές συνέπειες για όσους συνταξιοδοτήθηκαν μετά την 1-6-2016.

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Με πλήθος πιστών και πολλών Συναδέλφων, γιορτάστηκε και φέτος με πανηγυρική δοξολογία η γιορτή του Αγιου Πνεύματος στο Ιερό Ναό των Σχολών του Ομίλου στην Ανοιξη. Τελέστηκε αρτοκλασία και μετά το πέρας της θείας λειτουργίας , πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους Συναδέλφους, που έπεσαν θύματα του καθήκοντος. Κατάθεση λουλουδιών στο μνημείο, εκ μέρους του Συνδέσμου έκανε ο Πρόεδρος της εξελεγκτικής Δ.Νικολοπουλος,ενώ την περιφορά της Αγίας εικόνας ήσαν ο αντιπρόεδρος Β.Καλαντωνης ο συμβουλος εκπαιδευσης Κ.Καλογεροπουλος και ο αν.ταμιας Χ.Ρουχωτας. Συγχαρητήρια αξίζουν σ'ολους τους Συναδέλφους και τη Δ/νση της Σχολής για τη άψογη διοργάνωση της τελετής. Ένα μπράβο και στη Δ/ση του ΔΕΔΔΗΕ που εγκρίνει και στηρίζει τη διατήρηση του ιερού αυτού εθίμου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σ'ΟΛΟΥΣ τούς Συναδέλφους Ηλεκτρολόγους, και του χρόνου!