"Έφυγε" ο Διονύσης Μουζακης

Έφυγε από κοντά μας ο συνάδελφος Δ.Μουζακης σε ηλικία 68 μόλις χρονών.
Ο Διονύσης ήτανε μηχανικός του ΕΝ(Τ3Η) και προσλήφθηκε στη ΔΕΗ στον ΑΗΣ Λινοπεραματων. Στη συνέχεια υπηρέτησε μέχρι τη συνταξιοδότηση του στον ΑΗΣΑΓ(Κερατσίνι)

ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ

Θανατηφόρα Δυστυχήματα στη ΔΕΗ/ Περιοχή Δυτικής Μακεδονίας και σε εταιρείες έργων για λογαριασμό της ΔΕΗ από το 1970

Βασιλαγιώργος Ευάγγελος: (18 Νοέμβρη 1971) Φράγμα Πολυφύτου. Πνίγηκε στα νερά του Αλιάκμονα γιατί οι υπεύθυνοι της Εταιρείας “Γεωέρευνα” είχαν φτιάξει μια πρόχειρη ιδιοκατασκευή με βαγονέτο που το έσερναν δυο συρματόσχοινα δεμένα σε πλατάνια για να μην καθυστερούν οι εργαζόμενοι πηγαίνοντας από την μια όχθη του ποταμού στην άλλη.

"ΕΦΥΓΕ" ΑΠΌ ΤΗ ΖΩΉ Ο ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ

Ο ΑΛΕΚΟΣ όπως τον φώναζαν οι φίλοι του και μαθητές ΤΟΥ, ήτανε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ Υπομηχανικος ηλεκτρολόγος, απόφοιτος του τότε Μικρού Πολυτεχνειου. Διακρίθηκε ιδιαίτερα για τις γνώσεις του και την εργατικότητα του και γι αυτό ανέλαβε και τα καθήκοντα του α' Υποδιευντη στην Ταχύρρυθμο Σχολή της Αθηνας(κτίριο Σεβαστοπουλειου). Δίδαξε Ηλεκτροτεχνια και Σχέδιο. Ιδιαίτερα αγαπητός από όλους τους Συναδέλφους και σαν ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να τον βραβευσουμε για το έργο και τις γνώσεις που προσέφερε σε εκατοντάδες μαθητές των ΣΧΟΛΩΝ ΔΕΗ. Εκφράζουμε τα ΘΕΡΜΆ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στην Οικογένεια του.