ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 19/4/2019

* Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΤΕΑΕΠ από 1/4/2019 η εκτύπωση των Εκκαθαριστικών της Επικουρικής σύνταξης θα γίνεται μόνο με τους κωδικούς του Τaxis. Ως εκ τούτου ο Σύνδεσμος θα αδυνατεί να αποστέλλει όπως μέχρι σήμερα εκκαθαριστικά της επικουρικής σύνταξης.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΕ-ΔΕΗ 2019 ''ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΒΓΟΥΛΗ''

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 
ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΗ ( ΕΤΕ-ΔΕΗ )

Η ΕΤΕ-ΔΕΗ ειναι ενα μεγαλο και ιστορικο σωματειο , που με τους διαχρονικους αγωνες των μελων της εχει γραψει λαμπρες σελιδες στο βιβλιο του συνδικαλιστικου κινηματος της ΔΕΗ και οχι μονο.

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις 55 ατόμων στους νομούς Αττικής και Κυκλάδων

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα πέντε (55) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής (ΔΠΑ), που εδρεύουν στους νομούς Αττικής και Κυκλάδων και συγκεκριμένα 15 ΔΕ Οδηγών Μηχανοδηγών Χειριστών (Χειριστές) στο Ν.Αττικής, 1 ΔΕ Οδηγών Μηχανοδηγών Χειριστών (Χειριστές) στο Π/Κ Σαλαμίνας) 4 ΔΕ Οδηγών Μηχανοδηγών Χειριστών (Οδηγοί), 30 Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων Υπογείων Δικτύων στον Ν. Αττικής, 2 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων Υπογείων Δικτύων στο Π/Κ Αίγινας, 1 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων Υπογείων Δικτύων στο Π/Κ Άνδρου, 1 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων Υπογείων Δικτύων στο Π/Κ Τήνου, 1 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων Υπογείων Δικτύων στο Π/Κ Κέας.