ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ ΟΡΥΧΟΙ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΓΓΥΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΣΑΣ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ 70 ΧΡΌΝΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΊΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΕΊΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΌΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΘΑ ΉΤΑΝΕ ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ. ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΊ ΣΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΎ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΊΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

ΘΕΜΑ : ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΔΕΗ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΠ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το αρθρ.11 του Νόμου 4643/19, τροποποιήθηκε το τιμολόγιο Προσωπικού που παρέχεται στους συναδέλφους του Ομίλου, μισθωτούς και συνταξιούχους, το οποίο προβλέπει έκπτωση 30% επί του οικιακού τιμολογίου Γ1 ή Γ1Ν. Συγκεκριμένα, η έκπτωση εφαρμόζεται στη χρέωση Προμήθειας που αφορά στον Προμηθευτή ΔΕΗ, ενώ οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις (ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ΥΚΩ, ΕΤΜΕΑΡ κτλ) υπολογίζονται κανονικά όπως στους υπόλοιπους οικιακούς πελάτες.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 02/06/2020

* Ο Συνδεσμός μας έχει στείλει πλήρες ενημερωτικό σημείωμα σε όλα τα μέλη του. Η προσεκτική ανάγνωσή του, θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα εκκρεμή και τα τρέχοντα προβλήματα.

Β' ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΊΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΏΝ ΣΧΟΛΩΝ ΔΕΗ 2020

Δυστυχώς λόγω κορωνοϊού αναβαλαμε την προγραμματισμένη για σήμερα 23-5-2020 εκδήλωση μας για την Β' ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΊΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΏΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΔΕΗ με την ευκαιρία συμπλήρωσης 15 χρόνων, από την ίδρυση του ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ μας. Δεσμευομαστε όμως ότι θα την πραγματοποιήσουμε το 2021, με ακόμα καλύτερη προετοιμασία και όλους ΕΣΑΣ καλεσμένους μας. Υπομονή λοιπόν για ένα χρόνο ακόμη και ευχόμαστε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΟΙ ΑΠΌΦΟΙΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΔΕΗ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ(Μπογιατι) στις 23-5-2021 ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΆΜΕ ΠΌΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΆΤΣΑΜΕ ΣΤΑ ΊΔΙΑ ΘΡΑΝΊΑ.