ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Με πλήθος πιστών και πολλών Συναδέλφων, γιορτάστηκε και φέτος με πανηγυρική δοξολογία η γιορτή του Αγιου Πνεύματος στο Ιερό Ναό των Σχολών του Ομίλου στην Ανοιξη. Τελέστηκε αρτοκλασία και μετά το πέρας της θείας λειτουργίας , πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους Συναδέλφους, που έπεσαν θύματα του καθήκοντος. Κατάθεση λουλουδιών στο μνημείο, εκ μέρους του Συνδέσμου έκανε ο Πρόεδρος της εξελεγκτικής Δ.Νικολοπουλος,ενώ την περιφορά της Αγίας εικόνας ήσαν ο αντιπρόεδρος Β.Καλαντωνης ο συμβουλος εκπαιδευσης Κ.Καλογεροπουλος και ο αν.ταμιας Χ.Ρουχωτας. Συγχαρητήρια αξίζουν σ'ολους τους Συναδέλφους και τη Δ/νση της Σχολής για τη άψογη διοργάνωση της τελετής. Ένα μπράβο και στη Δ/ση του ΔΕΔΔΗΕ που εγκρίνει και στηρίζει τη διατήρηση του ιερού αυτού εθίμου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σ'ΟΛΟΥΣ τούς Συναδέλφους Ηλεκτρολόγους, και του χρόνου!

Οι εργαζόμενοι της ΑΗΚ απαιτούν την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων.

Στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ και στις Τομές στα Γεγονότα βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ελεύθερης Παγκύπριας Οργάνωσης Προσωπικού Αρχής Ηλεκτρισμού, Πέτρος Πετρίδη.

Στον απόηχο της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ που αφορά τα αιτήματα των συνδικαλιστικών οργανώσεων. Τα τρία συνολικά αιτήματα των οργανώσεων ήταν τα εξής:

"ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ"

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/5/2019 ενημερωτική συγκέντρωση των μελών μας της Πάτρας και του Αιγίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας.
Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή και έγινε αναλυτική ενημέρωση για όλα τα θέματα από τον Πρόεδρο Ι. Τσιβγούλη και τον νομικό μας σύμβουλο κ. Σ. Ξανθάκο. 
Διανεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα σ' όλους τους συμμετέχοντες. 

'' ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ''

1919 ÷2019 Εκατο χρονια απο την καταραμενη μερα για τον Ελληνισμο του Ποντου με τη σφαγη 353000 Ποντιων απο τους τσετες Τουρκους του Κεμαλ. 100 χρονια μιας θλιβερης μνημης , που ξεριζωσε ουσιαστικα τον Ελληνισμο του Ποντου και δεν πρεπει ποτε να λησμονουμε και αυτη την Γενοκτονια.