ΔΕΗ :ΚΙΝΗΤΡΟ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021

***Δημοσιεύτηκε η 287 /2020 απόφαση του ΔΣ της ΔΕΗ, με την οποία δίνεται κίνητρο οικειοθελούς αποχώρησης στους Εργαζόμενους της Επιχείρησης, που έχουν τα όρια ηλικίας και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στην εν λόγω απόφαση και θα αποχωρήσουν οικειοθελώς εντός του 2021. Επειδή εκδόθηκαν δυο ταυτάριθμα έγγραφα , οι Συνάδελφοι να απευθύνονται στις Γραμματείες των μονάδων για τη πληρέστερη ενημέρωση τους.

ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΑΣ

Τηρώντας τα έθιμα και με όλα τα μέτρα προστασίας, κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας, σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, στα γραφεία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ μας. Το φλουρί έπεσε, στο κομμάτι που έκοψε ο Πρόεδρος Γιάννης Τσιβγούλης, στα μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ μας.

Με ευχές για μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΑΓΑΠΗ, ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ σε όλα τα μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ και τις οικογένειές τους, δώσαμε την υπόσχεση την επόμενη χρονιά να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όταν θα έχει φύγει αυτή η ΚΑΤΑΡΑ.

Θα μείνεις για πάντα στη μνήμη μας ΤΑΣΟ

Πριν απο πέντε χρόνια , έφυγε ξαφνικά και άδικα απο κοντα μας, ο αξιαγάπητος ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ μας ΤΑΣΟΣ ΦΩΤΙΑΣ.
Σ'οποιο μετερίζι και εαν βρέθηκε , άφησε έντονα και ανεξίτηλα τα ίχνη του και τίμησε την πατρίδα του,το αγαπημενο του ΑΛΙΒΕΡΙ.
Η ειλικρίνεια , η εντιμότητα και η αγωνιστικότητα και ο αψεγάδιαστος χαρακτηρας του , ητανε τα στοιχεια που τον διεκριναν και τον έκαναν αγαπητό σ'ολους τους Συναδελφους.
Κάθε πρωί που ανοίγει η πόρτα στα γραφεία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ μείνεις και θα τον δεις μπροστά σου, με το άψογο κάθε φορά κουστούμι του με την ασορτί γραβάτα και το μεθυστικο άρωμα της κολώνιας του.
Θα μείνεις για πάντα στη μνήμη μας ΤΑΣΟ

1005906 1709143929297055 4102429297956612102 n

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Μέσα σε λίγες μέρες χάσαμε τέσσερις Συναδέλφους λόγω της κατάρας του κορωνοϊού. Μετα τον ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΑΡΚΑ (62 ετών ) από την Πρέβεζα, τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟ(63 ετών ) απο τα Τρίκαλα, τον ΜΙΧΑΛΗ ΦΩΤΙΑΔΗ (42 ετων) από τη Μυτιλήνη και εργαζόμενο στον ΑΣΠ ΛΕΣΒΟΥ, έφυγε σήμερα 4/1/2021, μετα απο ένα μήνα στην εντατική, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΓΟΥΡΗΣ (64 ετών ) απο το Μελισοχωρι Θεσσαλονίκης. Ο Βασιλης, πατέρας δύο παιδιών, υπηρέτησε στο ΤΜΟ ΔΠΜΘ και υπηρξε απόφοιτος της 8ης σειράς της ΠΤΣΜ-ΔΕΗ. Ολοι ητανε αξιαγάπητοι Συνάδελφοι με σημαντική προσφορά. Ο ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ θρηνεί για όλους γιατι υπήρξαν μέλη του και εξέφρασε τα ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στις Οικογενειες τους. ΑΙΩΝΊΑ να ειναι η ΜΝΗΜΗ τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 4-1-2021

*Η έκδοση ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ για ολους τους ασφαλισμενους θα βγαινει από 1-1-2021 μόνο ηλεκτρονικά ή απο τα ΚΕΠ
*Η επαναφορά ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ για τα ΕΜΜΕΣΑ μελη θα γίνεται απο 1-1-2021 αποκλειστικα και μονο απο τα κατά τόπους γραφεια του ΕΦΚΑ(π. ΙΚΑ)
* Δινεται απο 1-1-2021 η δυνατότητα για την έκδοση εκκαθαριστικού σημειώματος της ΚΥΡΙΑΣ. ΣΥΝΤΑΞΗΣ και σ'αυτους τους Συναδέλφους, που έχουν προσωπική διαφορά με αρνητικό πρόσημο.
*Όπως ενημερώθηκαμε η εγγραφή στο νέο οικιακό τιμολόγιο ΔΕΗ My Home Enter ισχύει και μπορεί να γίνει και μετά τις 31/12/2020 χωρίς την καταβολή όμως του bonus των 100€ από την 01/01/2021.

 

ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΑΡΧΕΙΟ


Σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια (26-12-2014) έφυγε από κοντά μας, μετά από ανακοπή της καρδιάς του, ο π. Πρόεδρος της ΕΤΕ-ΔΕΗ και αγαπητός Συνάδελφος
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΤΣΙΝΗΣ. Ήταν μόνο 56 χρονών και πατέρας 2 παιδιών με πλούσια αγωνιστική και κοινωνική δράση και από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου μας.
Η μνήμη του μας επιβάλλει να υπάρχει πάντα μεταξύ μας αγάπη , συνεργασία και αλληλεγγύη και να αποφεύγονται οι οξύτητες, οι εντάσεις και οι αντιπαλότητες.
Αιωνία η μνήμη σου Φίλε Βαγγέλη