ΠΤΣΜ-ΔΕΗ Β'ΣΕΙΡΑ 53 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή Συναδέλφων -Συμμαθητών η ετήσια συνάντηση - συνεστίαση των Απόφοιτων της Β' σειράς της ΠΤΣΜ:- ΔΕΗ ,στις 7 Φλεβάρη στηn Ταβέρνα '' πιθάρι '' Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο ισόβιος Προέδρος της Σειράς Η.ΜΕΤΟΥ.
 Η χαρά αλλά και η συγκίνηση ήταν μεγάλη για μια ακόμη φορά , ενώ οι ευχές του καθηγητή μας Τάκη Αναγνωστόπουλου μας δυνάμωσαν τη θέληση να ξαναβρεθούμε και πάλι όλοι μαζί την επόμενη χρονιά.
 Παρόντες ήσαν : Η Μέτου, Δογανης Α, Καραδημας Ν, Ανυφαντης Κ, Κοκκινος Γ, Μπουραντας Ι,Γεωργουσης Β ,Παπαδουλης Π, Παπαδοπουλος Π, Νταουντακης Ν, Σαρλης Ν, Κωνσταντοπουλος Θ, Καραντωνης Π, Ποδογυρος Π, Λιοντος Χρ, Βρακας Στρ, Χαριτοπουλος Θ, Κολοκυθας Ευαγ, Κοντογιαννης Σ, Γριβας Κ, Σταθης Κ, Ευθυμιου Ν, Ζερμπινος Κ, Δουζενης Η, Λατανης Γ, Καραδημας Χ, Περρακης Γ, ο γεροντόλυκος εκπαιδευτής Σιαπερας Λ, ο Εμπνευστής δημιουργίας των Σχολών ΔΕΗ και καθηγητής Τάκης Αναγνωστόπουλος.
Το φωτορεπορτάζ έκανε ο Βησ. Κελλας, που ήρθε ειδικά από την Περιφέρεια. Ο Σπινος Λευτ. έκανε αν και απών αισθητή την παρουσία του με τα μαντολάτα που έστειλε για όλους από την Ζάκυνθο. 
1
2
3
4
5
6