ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΕ-ΔΕΗ 2019 ''ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΒΓΟΥΛΗ''

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 
ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΗ ( ΕΤΕ-ΔΕΗ )

Η ΕΤΕ-ΔΕΗ ειναι ενα μεγαλο και ιστορικο σωματειο , που με τους διαχρονικους αγωνες των μελων της εχει γραψει λαμπρες σελιδες στο βιβλιο του συνδικαλιστικου κινηματος της ΔΕΗ και οχι μονο.


Η ΕΤΕ-ΔΕΗ εχει καταξιωθει ως το αντιπροσωπευτικοτερο σωματειο του εργατοτεχνικου προσωπικου στον Ομιλο ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ.
Η κατασταση που βρισκεται η χωρα μας , αλλα και η ΔΕΗ επιβαλλουν 
την ενοτητα των Εργαζομενων για την αντιμετωπιση των μεγαλων προβληματων , που υπαρχουν συνεπεια και ενεκα των μνημονιακων πολιτικων και οχι μονο.
Εχοντας αναλωσει ενα μεγαλο μερος της ζωης μου σαν μελος και στελεχος της ΕΝΩΣΗΣ μας , θελω με ταπεινοτητα και σεβασμο απεναντι σας , να σας καλεσω στις προσεχεις εκλογες να παρετε μαζικα μερος και να εκλεξετε τους καλυτερους απο τους υποψηφιους , ανεξαρτητα απο ψηφοδελτια και παραταξεις.
Μονο ετσι η ΕΝΩΣΗΣ μας θα συνεχισει τον ιστορικο ρολο , της προασπισης των εργατικων συμφεροντων και της επιβιωσης της ΔΕΗ απο τον ανισο αγωνα του ανταγωνισμου.
Ολοι οι Εργαζομενοι και οι Συνταξιουχοι εχουν στραμμενα τα βλεμματα τους επανω σας και περιμενουν να ξαναστησετε τα αναχωματα στις καταστροφικες πολιτικες , απ'οπου και εαν προερχονται.
Η ΕΤΕ-ΔΕΗ πρεπει να ξερετε ερχεται απο πολυ μακρυα και χαρη και στους δικους σας αγωνες θα καταξιωθει για μια φορα ακομη και θα φθασει πολυ μακρια. 
Μεσα απο τη διαφορετικοτητα των θεσεων και με αξιους εκπροσωπους
απ'ολη την Ελλαδα , μπορειτε να συνθεσετε και να χαραξετε ενα κοινο αγωνιστικο προγραμμα δρασης .
Σας ευχομαι ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !!!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ
π. Προεδρος ΕΤΕ-ΔΕΗ (1991÷1997)