ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 19/4/2019

* Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΤΕΑΕΠ από 1/4/2019 η εκτύπωση των Εκκαθαριστικών της Επικουρικής σύνταξης θα γίνεται μόνο με τους κωδικούς του Τaxis. Ως εκ τούτου ο Σύνδεσμος θα αδυνατεί να αποστέλλει όπως μέχρι σήμερα εκκαθαριστικά της επικουρικής σύνταξης.

 

* Προσοχή μέχρι 15/5/2019 πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε (οι συνταξιούχοι μέλη) στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ μας τα έντυπα που σας στείλαμε για την κατάθεση των ενστάσεων στον ΕΦΚΑ.

* Το κλείσιμο των γραφείων του ΤΑΠ-ΔΕΗ στη ΜΥΛΛΕΡΟΥ αποφάσισε η διοίκηση του ΕΦΚΑ. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ διαμαρτυρήθηκε εντονότατα για τη μονομερή ενέργεια, που αγνόησε τους Εργαζόμενους, τους Συνταξιούχους και τους Συνδικαλιστικούς φορείς τους.

* Οι διάφορες διαδόσεις για κατάθεση αγωγών στις κατά τόπους περιφερειακές μονάδες του ΕΦΚΑ δεν έχουν καμία ισχύ για εμάς, γιατί ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ έχει έδρα του την ΑΘΗΝΑ και γι’ αυτό όλες οι αγωγές κατατίθενται εδώ.

* Οι εξοφλήσεις των μισθών των Εργαζομένων θα γίνουν τη Μ. Τετάρτη και οι συντάξεις θα καταβληθούν οι μεν κύριες την Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου και οι επικουρικές την Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου.