Θεμα : ΑΦΙΕΡΩΜΑ Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ -ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ Σ'ΟΣΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑ'Ι'ΔΑΣ

">">

 

">

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ.

Αν θέλετε να προσφέρετε είδη, πολύτιμα για κάποιους ανθρώπους που ζουν σε δύσκολες συνθήκες, μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες. Κρατήστε τες, μπορεί να σας χρειαστούν, ή στείλτε τις σε κάποιον, μπορεί να τις χρειάζεται τώρα!

ΘΕΜΑ: ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 31/07/2017

giatroi tou kosmou

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

">

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΑΡΛΕΤΑ

Σε ηλικια 72 χρονων εφυγε σημερα απο τη ζωη η τραγουδοποιος Αρλετα. Η Αρλετα που με τα υπεροχα και πολλα τραγουδια της συντροφεψε τα χρονια της νιοτης μας με την θαυμασια ερμηνεια . Μια απωλεια σημαντικη για το χωρο του πενταγραμμου. Καλο της ταξιδι.

20706636 1962848557259923 450114375 n

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 22/8/2017

** Μεχρι την εφαρμογη ενος Ολοκληρωμενου Πληροφοριακου Συστηματος απο τον ΕΦΚΑ , ειναι αδυνατο να γινει επαναυπολογισμος των συνταξεων και προσδιορισμος της προσωπικης διαφορας. Δεδομενου οτι δεν υπαρχουν στοιχεια προ του 2003 και οτι το συστημα υπολογιστων του ΚΑΠ/ΔΕΗ ειναι απαρχειωμενο και σε συνδιασμο με την ελλειψη εγκυκλιων για την εκδοση οριστικων αποφασεων για τις νεες συνταξεις ( μετα τις 13/5/2016 ) η ο'ποια διαδικασια μεταφερεται στο απωτερο μελλον. Η συσταθεισα επιτροπη , απλως τροφοδοτει με στοιχεια , το συστημα της ΔΠΛΡ της ΔΕΗ.

** Μετα τη ληξη της συμβασης του ΑΔΜΗΕ με ιδιωτικη ασφαλιστικη εταιρεια και αυτοι οι Εργαζομενοι του Ομιλου ΔΕΗ , οπως ολοι οι αλλοι καθως και οι Συνταξιουχοι , μενουν χωρις πρωτοβαθμια υγειονομικη περιθαλψη. Μηπως πρεπει να προβληματιστουν σοβαρα οι υπηρεσιακοι και συνδικαλιστικοι παραγοντες ;

 

Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή