ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ

Μια όαση χαράς , παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς χάθηκε για τα παιδιά του Ομίλου ΔΕΗ. Μετά από πολλές αναστολές και παλινοδίες , παραδόθηκε τελικά δυστυχώς η κατασκήνωση της Φραγκίστας στη Ι.Μ Καρπενησίου.

 

Ισχυρές αναμνήσεις από τα χιλιάδες παιδιά των Συναδέλφων που πέρασαν εκεί τις διακοπές τους ,παραμένουν ακόμα και σήμερα ανεξίτηλες. Τα παιδιά των Συναδέλφων Κύπριων και των Ουκρανών μας γράφουν ακόμα γράμματα για το πόσο καταπληκτικά πέρασαν. Άνθρωποι που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για τη λειτουργία της κατασκήνωσης έχουν μείνει στη θύμηση των παιδιών. Ο αρχηγός ο Γιάννης Μαμας , ο αείμνηστος Σωτήρης Παναγιώτου και ο αείμνηστος Θανάσης Μπεμπης , η Βάσω στο εστιατόριο , ο Νέστορας ο Μάγειρας ,ο γιατρός ο Χατζής , ο Άκης με τις μουσικές του και πολλοί ακόμα άλλοι Συνάδελφοι , που συνέβαλαν στην άψογη λειτουργία αυτού του κοσμήματος της Περιοχής και της ΔΕΗ παραμένουν αλησμόνητοι . ‘Ολα αυτά φυσικά κάτω από τις ευλογίες του τ. Μητροπολίτη Νικολάου και του ακάματου πρωτοσυγγελου πατέρα Βαγγέλη Φεγγούλη.

Δυστυχώς απ' ό,τι φαίνεται ίδια θα είναι και η τύχη της άλλης επίσης θαυμάσιας κατασκήνωσης στο ΥΔΡΙΛΙ της Χαλκιδικής.

Κοινωνικές κατακτήσεις των Εργαζομένων , που σβήνουν κάτω από τις επιλογές των δανειστών-των μνημονίων και των πολιτικών επιλογών των Κυβερνήσεων.

Τουλάχιστον ας κρατήσουμε ζωντανή τη ΔΕΗ !!!

fdsa