ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10-7-2014

ΘΕΜΑ : ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ

-               Υλοποιώντας έναν από τους βασικούς όρους της Διακήρυξης Αρχών του Συνδέσμου μας, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Καταστατικού μας, δημιουργήσαμε με στόχο τη μεταλαμπάδευση των γνώσεων και της εμπειρίας που αποκτήσαμε, ένα  ΠΑΡΑΘΥΡΟ  ΓΝΩΣΗΣ .

-               Σε συνεργασία με όλους τους Εργαζόμενους και Συνταξιούχους Εκπαιδευτές, με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του ομίλου ΔΕΗ και φίλους Επιστημονικούς συνεργάτες θα παρουσιάζουμε θέματα, που πιστεύουμε θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σε πολλούς από τα μέλη μας, αλλά και στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας ( www.sasehe.gr ).

-               Αξιοποιώντας σωστά τα στοιχεία διαχείρισης της γνώσης καταγράφουμε όλη την εμπειρία των εκπαιδευτών στελεχών μας προκειμένου να υπάρχει μια ουσιαστική αποτύπωση της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας τους για όλες τις επόμενες γενιές.

-               Η στόχευσή μας είναι επίσης να δώσουμε τη δυνατότητα επιμόρφωσης σε εξειδικευμένα και γενικά θέματα. Προσπαθούμε ούτως ώστε στο άμεσο μέλλον να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις παρατηρήσεις, προτάσεις, ερωτήσεις σας και να έχετε άμεσα απαντήσεις.

-                Με μεγάλη διακριτικότητα και σεβόμενοι τις αρχές της δεοντολογίας θέλουμε να τονίσουμε ότι η πρωτοβουλία μας αυτή δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και γι αυτό το δικό μας Παράθυρο Γνώσης θα είναι  ανοιχτό για όλους.

Καλούμε τέλος, σ’ αυτή μας την προσπάθεια όλους τους Συναδέλφους και τους φίλους του Συνδέσμου να συμβάλουν στην βελτιστοποίηση της.

                                         Για τον Σ.Α.Σ  Ε.Η.Ε

 

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο   Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                 ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ Ι.                                 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ.