images/saseheskitsa/tmimapolitismou.jpg

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ 20-4-24

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ 20-4-24

Στα πλαίσια του προγράμματος δράσης συνεχίσαμε τις περιφερειακές εκδηλώσεις. Κλιμάκιο με τον πρόεδρο Γιάννη Τσιβγουλη, Στ.Καμηλαρακη, Β.Καλαντωνη, Χ.Ρουχωτα επισκεφθηκαμε τον Πύργο. Μας υποδέχθηκαν με χαρά και συγκίνηση όλα τα μέλη μας στον Ν. Ηλείας. Στο γεύμα που προσφέραμε είχαμε την ευκαιρία να αναφερθούμε σε όλα τα θέματα , να ενημερώσουμε για τις δράσεις του Συνδέσμου μας και να προσφέρουμε αναμνηστικά δώρα. Το κέφι κορυφώθηκε και όλοι είχαν μόνο καλά λόγια να πούνε για τον Σύνδεσμο μας, ιδιαίτερα οι γυναίκες. Για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης φρόντισαν η Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου και ο Κώστας Λαμπρόπουλος. Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή να ξαναβρεθούμε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ 13-4-24

Σε μια ηλιόλουστη ημέρα, στο φημισμένο για τους μεζέδες, εξυπηρέτηση και περιβάλλον κέντρο διασκέδασης "ΠΙΤΕΡΟΣ" με πολύ κέφι και καλή διάθεση, πραγματοποιήσαμε την Περιφερειακή εκδήλωση με τά μέλη του Συνδέσμου μας στην Αρκαδία. Η χαρά και η συγκίνηση πολλή μεγάλη με τις αναμνήσεις να ξαναζωντανευουν. Ο Πρόεδρος Γιάννης Τσιβγούλης με το Γραμματέα Στ. Καμηλαρακη και την εκπρόσωπο Γυναικών Αθανασία Μπαιρακταρη ενημέρωσαν για όλα τα τρέχοντα και εκκρεμή θέματα και απάντησαν σε διευκρινιστικές ερωτήσεις
Την διοργάνωση της θαυμάσιας αυτής εκδήλωσης είχε ο Νίκος Βακαλης που έκλεισε με την ευχή να είμαστε και πάλι σύντομα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΗΒΑ-ΑΡΑΧΩΒΑ-ΖΕΜΕΝΟ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή ημερήσια εκδρομή του Συνδέσμου την Κυριακή 7-4-24
Έγινε επίσκεψη και ξενάγηση στο αξιόλογο Μουσείο της Θήβας, που μας άφησε έκπληκτους με τα τόσο σημαντικά εκθέματα του. Η εκδρομή μας συνεχίστηκε στην όμορφη Αράχωβα για περίπατο, καφέ και τσιπουράκι. Στο Ζεμενό μας περίμενε το θαυμάσιο κέντρο του Αγγέλου, που το γεύμα που μας πρόσφερε θα μας μείνει αξέχαστο. Οι υπέροχοι μεζέδες του και η κεχριμπαρένια ρετσίνα δημιούργησαν σε όλους μια ευχάριστη διάθεση και την επιθυμία για επανάληψη της επίσκεψης. Αποχαιρετήσαμε και ευχαριστήσαμε τον Άγγελο και τον γιό του Λουκά για την περιποίηση και φύγαμε για τον τελευταίο καφέ στον Κούρο. Με λύπη που τελείωνε η τέλεια εξόρμηση μας αυτή και με τις πιο ωραίες εντυπώσεις, δώσαμε την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί με το Σύνδεσμο και σε άλλες εκδρομές.

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΆΛΕΩ

Σε μια ειδική τελετή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου ΑΙΓΑΛΕΩ, στο Κέντρο Πολιτισμου  "ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ", τιμήθηκε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ μας για την ένδειξη αλληλεγγύης των Μελών του με την προσφορά μεγαλης ποσότητας τροφίμων μακράς διάρκειας για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΊΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
Την απονομή της τιμητικής διάκρισης έκανε ο δήμαρχος ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ στον Πρόεδρο μας Γιάννη Τσιβγούλη παρουσία της Αντιδημαρχου Πρόνοιας Νίκης Βελλιανιτη και της διευθύντριας υπηρεσιών πρόνοιας Χ. Σαμαρά.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τετραήμερη Χριστουγενιατικη εκδρομή του Συνδέσμου μας στην πρωτεύουσα του Βορρά, την πανέμορφη Θεσσαλονίκη.

Κέφι χαρά και εξορμήσεις στη Βέροια και την Παναγία Σουμελα συμπληρωσαν το πρόγραμμα και το ρεβεγιόν την παραμονή απογείωσε την επιθυμία για διασκέδαση και χορό.
Αξέχαστα για μια φορά ακόμη Χριστούγεννα με το Σύνδεσμο.

ΕΚΔΡΟΜΗ " ΚΑΡΥΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ-ΙΣΘΜΙΑ"

Άλλη μία πετυχημένη εκδήλωση του Συνδέσμου μας, εδωσε χαρά στα μέλη και τους φίλους, που συμμετείχαν στην εκδρομή στην Καρυα Αργολιδας (Κολοκοτρωνιτσι) - Ναύπλιο - Κεφαλάρι.
Μια ηλιόλουστη Κυριακή που φούντωσε το κέφι και μας ανοιξε την όρεξη. Ήπιαμε καφέ και τσίπουρο στο ΚΑΦΕ της ΧΑΡΑΣ στο καταπράσινο Κολοκοτρωνιτσι, κάναμε τις βόλτες μας στο Ναύπλιο αντικρυζοντας το κάστρο και το Μπουρτζι, φάγαμε και χορέψαμε στο Κεφαλάρι και το απόγευμα ήπιαμε τον καφέ και δοκιμάσαμε τα παγωτά διπλα στον Ισθμό της Κορίνθου. Ασφαλείς γυρίσαμε στην έδρα μας με την ευχή να ξανασυναντηθουμε με χαρά και πάλι σε μια επόμενη εκδήλωση του Συνδέσμου μας.