ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 26/ 1 /23

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΏΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΊΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΚΑΤΑ 7.75% ΑΥΞΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Ή ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 21-1-23

Με μια μαζική συμμετοχή, απάντησαν στην πρόσκλησή του Συνδέσμου τα μέλη μας στην Πάτρα και σε χαρούμενες αλλά και φορτισμένες συγκινησιακά στιγμές κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ο Πρόεδρος Γιάννης Τσιβγούλης στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα και έδωσε διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήσεις μελών. Ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη τους στο Σύνδεσμο και έδωσε τις ευχές του ΔΣ σε όλους τους Συναδέλφους και τις Οικογένειες τους. Η θαυμάσια αυτή εκδήλωση, που οργάνωσε με πολλή επιμέλεια ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ, έκλεισε με την ευχή να είμαστε όλοι καλά και να την επαναλάβουμε και του χρόνου.

ΘΕΡΜΆ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ 16/1/2023

Εκφράζουμε τα θερμα μας συλλυπητηρια στην οικογένεια του Γραμματέα του Συνδέσμου μας Στέλιου Καμηλαρακη για την απώλεια του αγαπημένου του Πατέρα ΧΡΗΣΤΟΥ, που ήτανε ένας απο τους τελευταίους ηρωικούς Αγωνιστές της Εθνικής μας Αντίστασης.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ . ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΊΑ Η ΜΝΉΜΗ ΤΟΥ

" ΈΦΥΓΕ" Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΡΑΚΗΣ

Έφυγε απο τη ζωή ο ΓΙΆΝΝΗΣ ΚΟΚΟΡΑΚΗΣ.
Υπηρέτησε στη ΔΕΗ σαν Διπλωματουχος Μηχανικός.
Εμείς τον γνωρίσαμε σαν ένα απο τους πιό αγαπητούς μας δασκαλους στην ΠΤΣΜ-ΔΕΗ. Με το αυστηρό αλλα και γεμάτο χιούμορ ύφος του, μας πέρναγε ευκολότερα τις γνώσεις που αποδείχθηκαν τόσο μα τόσο χρησιμες σ'ολους μας. Εξάλλου με τη μακρόχρονη συνδικαλιστική του πορεία, άφησε το αγωνιστικό του στίγμα και στο Σύλλογο Διπλωματουχων Μηχανικών ΔΕΗ και στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Εκφράζουμε τα ΘΕΡΜΆ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ.
ΑΝΤΙΟ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΝΤΙΟ ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ

319609278 440186838162640 3541194171363598516 n

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Με με μεγάλη συμμετοχή Συναδέλφων μελών μας από τη Δράμα, Κομοτηνή, Σέρρες και Καβάλα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση το Σάββατο 9-12-22
στη Δράμα ,που οργάνωσε με επιτυχία ο φίλος Άγγελος Βλάχου. Ο πρόεδρος Γιάννης Τσιβγούλης έκανε ενημέρωση για όλα τα θέματα και έδωσε απαντήσεις σε ερωτήσεις που τέθηκαν. Το κέφι, η χαρά και η συγκίνηση και το θαυμάσιο γεύμα στο "ροδόσταμο" έφεραν στα χείλη όλων μια ευχή να ξανασυναντηθούμε και εμείς το υποσχεθήκαμε.

 

View the embedded image gallery online at:
https://sasehe.gr/enierotia-delti.html#sigFreeId01df9f3a98