ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Προκειμένου να καταβληθούν τα αναδρομικά των ειδικών επιδομάτων (Ν4354/15 §33) και στους Συναδέλφους Συνταξιούχους, που συνταξιοδοτηθηκαν μετα την 1/1/2019, οπως στους Εργαζομενους Συναδέλφους, συμφωνα με τις ΣΣΕ που υπεγραψε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με τις Διοικήσεις του Ομιλου ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ, χρειάζεται νομική διεκδίκηση γιατί δυστυχώς δεν προβλεφθηκε διαφορετικός τρόπο καταβολής.
Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνδέσμου μας, που εμπίπτουν στις παραπάνω περιπτώσεις, να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία.

 

ΓΙΟΡΤΉ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΠΝΕΎΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

Έγινε και φέτος, σε κλειστό κύκλο λόγω του κορωνοϊού, η πανηγυρική δοξολογία με αρτοκλασία, στο Ι. Ναό των Σχολών στη Άνοιξη (Μπογιάτι). Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση για τους Συναδέλφους, που έπεσαν θύματα κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Λουλουδένιο στεφάνι εκ μέρους του Συνδέσμου μας κατέθεσε ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής σ. Νικολόπουλος Δημ. Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι του ΔΕΔΔΗΕ, συνάδελφοι των Σχολών, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Β. Καλαντώνης, ο Ταμίας Χ. Ρουχωτάς, ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Κ. Καλογερόπουλος. Ηχηρή η απουσία της τ. Δ/ντριας Αικ. Χατζηανασταστασίου, που απομακρύνθηκε αναιτιολόγητα προ μηνός. (Ας ελπίσουμε ότι δεν προμηνύεται δυσοίωνο και το μέλλον των Σχολών και ο αρμόδιος Υπουργός, που είναι γνώστης των εν λόγω θεμάτων, θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για τη συνέχιση της λειτουργίας των Σχολών και την αναβάθμιση τους.)

View the embedded image gallery online at:
https://sasehe.gr/enierotia-delti.html#sigFreeIdf029c780ea

ΚΟΝΤΆ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ 2021

Σε υλοποίηση του προγράμματος δράσης του Συνδέσμου μας, βρεθήκαμε κοντά στους Συναδέλφους μελη μας στη Σαντορίνη.

Υπήρξε καθολική ανταπόκριση και μεσα σ'ενα κλίμα χαράς και συγκίνησης έγινε πλήρης ενημέρωση για όλα τα εκκρεμή και τρέχοντα θέματα και απολαμβάνοντας ένα καλό ασυρτικο κρασί αναπολησαμε όλες τις παλιές καλές εποχές. Η επίσκεψη μας στον ΑΣΠ μας εδωσε τη δυνατότητα να επικοινωνησουμε με ολους τους Εργαζόμενους και να καταγράψουμε τα προβλήματα τους. Μοιρασαμε αναμνηστικά δώρα του Συνδέσμου και εμείς γεμίσαμε τις μπαταρίες μας, με τις απίθανες ομορφιές του νησιού. Οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στον σ. Ηλία Μαινα, που οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση αυτή και σ'ολους τους Συναδέλφους για τη συγκινητική υποδοχή.

10 ΙΟΥΝΊΟΥ 2021 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΔΆΦΙΣΗ ΤΟΥ 8ΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΆΤΩΝ

"ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ-ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ"

196574405 181752930536817 7390315353175297154 n