ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 31-3-2024

Μέσα σ'ενα ευχάριστο περιβάλλον και με μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε η περιφερειακή εκδήλωση του Συνδέσμου μας στην όμορφη Πατρα. Η ανταπόκριση των Συναδέλφων μελών μας ητανε πολυ μεγάλη. Η καλή οργανωτική δουλειά του Αντώνη Χαροκόπου επιβραβεύτηκε από κέφι και χορό με τη θαυμάσια ορχήστρα της " Πολίτικης Κουζίνας" και τους απίθανους μεζέδες.
Ο Πρόεδρος Ι. ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ, που τον πλαισίωναν ο Γραμματέας Στ. Καμηλαρακης, ο Αν. Γραμματέας Κ. Σκουρλης και η εκπρόσωπος Γυναικών στο ΔΣ Αθαν Μπαιρακταρη, στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα και δόθηκαν απαντήσεις σε όλες τις διευκρινιστικές ερωτήσεις. Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή ευσήμων στον Αντώνη ΧΑΡΟΚΟΠΟ για την άοκνη προσφορά του στο Σύνδεσμο μας και την ευχή όλων να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί και πάλι με υγεία.

Υπεγράφη η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) Προσωπικού ΔΕΗ Α.Ε. τριετούς διάρκειας (2024-2027)

Συναδέλφισσες -οι

Υπεγράφη την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, στα κεντρικά γραφεία διοίκησης της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη 30, στην Αθήνα, η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) Προσωπικού ΔΕΗ Α.Ε., μεταξύ της διοίκησης της ΔΕΗ Α.Ε. και της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, πλέον Αντιπροσωπευτικής Συνδικαλιστικής Οργάνωσης (ΑΣΟΠ-ΔΕΗ), καθώς και των Πρωτοβαθμίων Σωματείων μελών μας.
Εκ μέρους της ΔΕΗ Α.Ε. την ΕΣΣΕ υπέγραψε ο κ. Γιώργος Στάσσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, ενώ για την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ ο Πρόεδρός της Αντώνης Καρράς και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Μανιάτης. Για τα Πρωτοβάθμια Σωματεία υπέγραψαν οι Πρόεδροι και οι Γενικοί Γραμματείς.
Το Προεδρείο, η Διαπραγματευτική Ομάδα, το Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ και τα Σωματεία Μέλη της, με διαρκείς και σκληρές διαπραγματεύσεις με τη Διοίκηση της επιχείρησης, τήρησαν στο ακέραιο τις δεσμεύσεις τους έναντι των συναδέλφων εργαζομένων, επιτυγχάνοντας με την υπογραφή της τριετούς ΕΣΣΕ, εργασιακή ασφάλεια και ειρήνη.

ΤΡΙΕΤΗΣ ΣΣΕ 2024-25-26

Αυτοί όλοι οι Εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ πιστεύουμε ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα μέσα απο ένα και μόνο ΚΚΠ και να αμοιβονται αξιοπρεπώς, αφού με την προσφορά τους έχουν συμβάλλει τα μέγιστα και καθοριστικά στην κερδοφορία των Εταιρειών.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 6-3-2024

Η πιλοτική αγωγή που κατέθεσε ο ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ μας, για τον μη υπολογισμό του χρόνου ασφάλισης των Αποφοίτων των Σχολών ΔΕΗ, κατα την διαδικασία επαναυπολογισμου των συντάξεων σύμφωνα με το Ν4387/16, προσδιορίστηκε δικάσιμος για την 6 Δεκεμβρίου 2024.Για κάθε νεότερο θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.