ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ 28-5-23

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τα μέλη μας στην Άνδρο.Στην εκδήλωση που έγινε, σε ανταπόδοση της υποστήριξης και εμπιστοσύνης προς το Σύνδεσμο μας ,ο Πρόεδρος Γιάννης ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ έκανε ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα καί εκκρεμή θέματα και απάντησε στις ερωτήσεις που τέθηκαν. Μέσα σ' ένα μαγευτικό περιβάλλον στις Στενιές και μ'ενα καλό κρασί το κέφι και ο χορός δεν άργησαν να έρθουν. Η ωραία αυτή εκδήλωση που οργανώθηκε από το Ιακ.Γιαννιση και τον Δ.Σταμου έκλεισε με πολλά δώρα και την ευχή να ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί με υγεία.

ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΉ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα " ΤΑΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ"
του Συνδέσμου μας η εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλές φίλες και οι Συνάδελφοι-συγγραφείς Χατζηκυριακος Μιχαλης και Μαρία Βέρρου που διάβασαν αποσπάσματα και μιλησαν για τα καινούργια τους βιβλία. Την εκδήλωση συμπλήρωσε ενας γλυκός μπουφές και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες.

"ΕΦΥΓΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΗΓΑΣ"

Ο Μιχάλης γεννήθηκε το 1948 στον Αι Γιώργη Αυλωναριου Ευβοίας. Το 1970 μπήκε στη ΣΤΕΤ - ΔΕΗ Αθήνας και αποφοίτησε με τη ειδικότητα του Τεχνίτη Υποσταθμών(Τ4Β) και υπηρέτησε στη Γενική Διεύθυνση Μεταφοράς στον ΥΣ Βόλου σαν επιτηρητης. Αγαπητός απο ολους τους Συναδελφους του και κοινωνικά ενεργός, δραστηροποιειται συνδικαλιστικα στις τάξεις της ΈΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΏΝ ΔΕΗ(ΕΤΕ-ΔΕΗ) όπου εκλέγεται μέλος του ΔΣ για πολλές θητείες. Σηματοδοτησε με τη δράση του, τους αγώνες των Εργαζομένων της ΔΕΗ, απέναντι στις πολιτικές ιδιωτικοποίησης και διάλυσης της Επιχείρησης και του Ασφαλιστικού. Απωλήθηκε μαζί με αλλους Συναδέλφους. από τον ΑΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ και τον ΑΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, για την συνδικαλιστική του δράση(μεγάλη απεργία για το Ασφαλιστικό) από τη διοίκηση Ξανθόπουλου και επανήλθε πλήρως και ηρωικά δικαιωμένος απο την επόμενη διοίκηση Μπιρδημηρη και Παπαθανασιου. Συμμετείχε στα Συνέδρια της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και του Εργατικού Κέντρου Βόλου σαν εκλεγμένος αντιπρόσωπος.
Χαρισματικός Φιλος, αξιαγάπητος Συνάδελφος και άριστος Οικογενειαρχης. Ενεργό και δραστήριο μέλος του Συνδέσμου μας με μεγάλη προσφορά στη διαδοση των στόχων του.
Εκφράζουμε τα ΘΕΡΜΆ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ μας στην ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ του. Αιωνία η μνήμη του.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΧΑΛΗ

" ΗΜΈΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 22 ΑΠΡΙΛΗ 2023"

Τα μελη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ μας, μαζί με τους Εργαζόμενους και τους Συνταξιούχους του Ομίλου ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ αγωνιζόμαστε το ηλεκτρικό ρεύμα να μείνει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ και ΟΧΙ εμπορευσιμο είδος. Αγωνιζόμαστε να είναι ΦΘΗΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ και να μην επιβαρύνει το κόστος της ζωής του. Αγωνιζόμαστε για ενα καλύτερο ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ στον πλανήτη μας , που δεν θα επιβαρύνουν οι ρύποι που προκαλούν οι αλόγιστες κερδοσκοπικες πολιτικές και οι πολεμικές συρράξεις. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.