ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΜΑΣ

Μέσα σ'ενα βαρύ κλίμα, λόγω του θλιβερού απολογισμού της απώλειας πολλών Συναδέλφων και μελών μας, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πιτα μας στα γραφεία του Συνδέσμου μας, σύμφωνα με το πρωτόκολλο ασφάλειας και με περιορισμένο αριθμό μελών του ΔΣ και Εξ. Επιτροπής. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι, που έκοψε ο Πρόεδρος Γιάννης Τσιβγουλης για τα μέλη του Συνδέσμου, με δώρο χιλιάδες ευχές για μια ευτυχισμένη χρονιά, γεμάτη υγεία και χαρά για ολους τους Συναδέλφους και τις οικογένειες τους. Με την ελπίδα ότι θα απαλλαγούμε από την κατάρα του " covid" ευχηθήκαμε να βρεθούμε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το συντομότερο.

ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2021

Λίγο πριν τη δύση του 2021, χάσαμε δυο αξιαγάπητους Συναδέλφους, μέλη του Συνδέσμου μας με πλούσια και σημαντική δραση. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΗΣ, Απόφοιτος της ΣΤΕ ΑΘΗΝΑΣ, Τ4Α στο Πρακτορείο Μεγάρων της ΔΠΑ/Π. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ και ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΛΙΟΣ, Αποφοιτος ΠΤΣΜ-ΔΕΗ 9η σειρά Τ4Ε-ΜΕΚ στον ΑΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ. Εχαιραν και οι δύο της αγάπης και της εκτίμησης όλων των Συναδέλφων . Και οι δύο είχανε συνταξιοδοτηθει μετά από μακρόχρονη υπηρεσία και προσφορά στην Επιχείρηση . Έρχονται δυστυχώς να προστεθούν και αυτοί στο θλιβερό απολογισμό της απώλειας δεκάδων Συναδέλφων που έφυγαν από κοντά μας, απο διάφορες δυσάρεστες αιτίες. Στέλνουμε τα θερμα μας συλλυπητηρια στις οικογενειες τους , με την υπόσχεση ότι θα τους θυμόμαστε για πάντα και θα κοσμουν τις ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΝΗΜΗΣ, στην ιστοσελιδα του ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ μας.

ΑΝΤΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ - ΑΝΤΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΛΙΑ - ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΡΗΣΤΟ

" Έρχεται μια στιγμή που σφίγγεται η καρδιά και ένας κόμπος σε πνίγει στο λαιμό και τα μάτια σου βουρκωνουν. Είναι δύσκολο να αποχαιρετας πρόσωπα που πέρασες πάνω απο 50 χρόνια μαζί τους. Ο φίλος και Συνάδελφος Ηλίας Μέτου (Β σειρά ΠΤΣΜ-ΔΕΗ) ταξιδεύει για τους ουρανούς και λες και ήθελε να μην ειναι μόνος, τον ακολούθησε κι ο φίλος Χρήστος Παπαδόπουλος (15 σειρά ΣΤΕΤ ΔΕΗ) προδομένος απ'την καρδιά του. Έτσι για μια ακομη φορά η οικογένεια του Συνδέσμου μας γίνεται φτωχοτερη. Εκφράζουμε τα θερμα μας συλλυπητηρια στις οικογένειες τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπασει ".

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΛΙΑ - ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΡΗΣΤΟ
ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ