ΘΡΉΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυστυχώς ένα ακόμα θύμα προστέθηκε στο μεγάλο κατάλογο των Συναδέλφων που έπεσαν στο βωμό του καθήκοντος . Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΔΥΛΑΣ μόλις 51 χρονών δεν είναι πια μαζί μας. Τον διέκρινε το ήθος του, η εργατικότητα του και η αγωνιστική του δράση μέσα από την αγαπημένη του ΕΤΕ-ΔΕΗ. Ελπίζουμε όπως λέμε κάθε φορά να είναι ο τελευταίος και να αφυπνισθούν επί τέλους οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες και να υιοθετήσουν τις προτάσεις του σ.κ για προσλήψεις τεχνικού προσωπικού και συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση του.
Εκφράζουμε τα ΘΕΡΜΆ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ στην Οικογένειά του.
ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ

ΕΟΡΤΉ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΈΣ

Πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, ο εορτασμός του Αγίου Πνεύματος στις Σχολές την Άνοιξη (Μπογιατη)
Έγινε θεία λειτουργία και αρτοκλασία και τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους Συναδέλφους που "έπεσαν" κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.
Παραβρέθηκαν πολλοί Συνάδελφοι και απο τον ΔΕΔΔΗΕ ο διευθυντής Εκπαίδευσης κ. ΣΑΛΑΟΥΝΗΣ.
Λουλούδια εναπόθεσε τιμώντας τους νεκρούς Συναδέλφους εκ μέρους του Συνδέσμου ο π. διευθυντής και μέλος του ΔΣ σ.Χαρ.Ρουχωτας.

1984 ÷ 2024 ΕΠΟΠΑΗ - ΣΑΣ ΕΗΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ - ΑΛΛΗΛΟΕΚΤΙΜΗΣΗ - ΑΓΩΝΕΣ

1984 ÷ 2024 ΕΠΟΠΑΗ - ΣΑΣ ΕΗΕ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ - ΑΛΛΗΛΟΕΚΤΙΜΗΣΗ - ΑΓΩΝΕΣ

 

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΎ ΚΥΠΡΟΥ(ΕΠΟΠΑΗ) ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΡΆΝΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ- ΑΓΑΠΗΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ- ΑΛΛΗΛΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΑΗ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΦΟΥΝΑΣ, Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν. ΧΕΙΜΩΝΑΣ, Ο ΤΑΜΙΑΣ ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, Ο ΕΠΑΡΧΙΑΚΌΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΕΚΕΛΕΊΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΤΕΛΑΡΗΣ. ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Ο π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΑΛ.ΤΣΩΛΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΑΝ. ΚΑΡΡΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ Ν. ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΕ-ΔΕΗ ΣΤ. ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΝ ΘΕΡΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΆΜΩΣΗ ΤΗΣ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΗΎΘΥΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΕΤΕ-ΔΕΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΠΑΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΆΒΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΗΤΙΚΈΣ ΠΛΑΚΈΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ 26-5-24

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην Κάλυμνο η Περιφερειακή εκδήλωση του Συνδέσμου την Κυριακή 26-5-24.
Έγινε πρώτα αναλυτική ενημέρωση για όλα τα θέματα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου απο τον Γραμματέα Στ. ΚΑΜΗΛΑΡΑΚΗ και τον Αν. Γραμματέα Κ. ΣΚΟΥΡΛΗ. Δόθηκαν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των μελών και στη συνέχεια προσφέρθηκε γεύμα και αναμνηστικά δώρα στο "Στέκι του Ναυτικού"

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 24-5-2024

΄΄ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ΄΄

Οι Συνάδελφοι Συν/χοι μέλη του Συνδέσμου μας που περιλαμβάνονται στην 8480/2023 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, πληρώθηκαν στις 17/5/2024 για τους ΤΟΚΟΥΣ των παρανόμων κρατήσεων στις Κύριες Συντάξεις με ειδική κατάθεση από το ΕΦΚΑ στο τραπεζικό τους λογαριασμό.