ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Όπως μας ενημέρωσε ο νομικός μας σύμβουλος κ. Στ. Ξανθάκος εξεδόθη σήμερα η υπ. αριθμ. 11244/2023 απόφαση του Διοικητικού Πρ. Αθηνών και έγινε δεκτή μία ακόμα αγωγή μελών μας(45 ονόματα), η οποία ακύρωσε τις παράνομες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις και διέταξε την επιστροφή τους εντόκως. Σημ. Θα ειδοποιηθούν από το Σύνδεσμο μας με επιστολή ολοι οι δικαιωθέντες καθώς και τα αντίστοιχα ποσά που δικαιούνται.

ΕΚΔΌΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΈΑ ΑΠΌΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΠΑ

Με την 8480/23 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών δικαιώνονται οι αγωγές 50 επιπλέον μελών του Συνδέσμου μας, οι οποίοι θα ενημερωθούν άμεσα με προσωπική επιστολή για το ποσό που δικαιούνται για δωρα, επικουρικές και τόκους επικουρικων.
Αναλυτική ενημέρωση για την πορεία των δικαστικών διεκδικήσεων ,στο ενημερωτικό σημείωμα του Ιουλίου 23.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΠ-ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΚΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΗ

 

Εκδικάσθηκε σήμερα στο Δ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης που κατέθεσε η ΓΕΝΟΠ-ΚΗΕ και η ΠΟΣ/ΔΕΗ, για το ζήτημα της παράνομης μείωσης στην έκπτωση του ειδικού τιμολογίου του προσωπικού και των συνταξιούχων της ΔΕΗ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 13-6-2023

* 8ήμερη εκδρομή στη Γερμανία πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος από 20 έως 27/9/23. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία έως 26/6/23.

* Το Σάββατο 17/6/23 πάμε στο Βοτανικό κήπο στο Δαφνί. Πληροφορίες στη Γραμματεία.

* Μέχρι τέλος Ιουνίου θα γίνεται η υποβολή των αιτήσεων στον Σύνδεσμό μας για τον επαναϋπολογισμό ΒΑΕ και ΥΒΑΕ.

* Ολοκληρώθηκε ο Γ’ κύκλος εκμάθησης λειτουργίας Η/Υ και συνεχίζονται οι εγγραφές για το νέο κύκλο του Οκτωβρίου του 2023

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ 28-5-23

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τα μέλη μας στην Άνδρο.Στην εκδήλωση που έγινε, σε ανταπόδοση της υποστήριξης και εμπιστοσύνης προς το Σύνδεσμο μας ,ο Πρόεδρος Γιάννης ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ έκανε ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα καί εκκρεμή θέματα και απάντησε στις ερωτήσεις που τέθηκαν. Μέσα σ' ένα μαγευτικό περιβάλλον στις Στενιές και μ'ενα καλό κρασί το κέφι και ο χορός δεν άργησαν να έρθουν. Η ωραία αυτή εκδήλωση που οργανώθηκε από το Ιακ.Γιαννιση και τον Δ.Σταμου έκλεισε με πολλά δώρα και την ευχή να ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί με υγεία.