ΘΕΜΑ: Επαγγελματικός Προσανατολισμός για παιδιά Εργαζομένων και Συνταξιούχων

Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω;

    Ένα ερώτημα που έχει βασανίσει γενιές και γενιές ανθρώπων και συνεχίζει και σήμερα να προβληματίζει τους ΝΕΟΥΣ και ειδικότερα όλους τους Γονείς, τη στιγμή μάλιστα που οι δείκτες της ανεργίας βρίσκονται πολύ υψηλά.

 

Υπάρχει απάντηση;

Υπάρχουν λύσεις που θα δίνουν διέξοδο στα παιδιά μας;

    Η ΔΕΚΠ και σε αυτό τον τομέα, δηλαδή της αναζήτησης Επαγγελματικού Προσανατολισμού έχει εδώ και 10 χρόνια προσφέρει πολλά.

    Είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει τεστ ικανοτήτων, επαγγελματικών ενδιαφερόντων, επαγγελματικής προσωπικότητας και εργασιακών κινήτρων. Στόχος του θεσμού είναι να βοηθήσει τον ΝΕΟ να γνωρίσει τον εαυτό του, τα ενδιαφέροντά του και τις ικανότητές του με σκοπό να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις για τις σπουδές και την καριέρα του.

    Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ μας που αφουγκράζεται τα προβλήματά σας, ασχολήθηκε με το πρόβλημα αυτό και σε συνεργασία με τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ της ΔΕΗ που έχει δημιουργήσει σχετικό τμήμα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ για ΝΕΟΥΣ από 16 χρονών (Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ), σας παρέχει τη δυνατότητα να συμμετέχετε στα προγράμματα αυτά.

    Η ΔΕΚΠ παρέχει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού στα παιδιά Εργαζόμενων και Συνταξιούχων της ΔΕΗ Α.Ε.

    Οι ενδιαφερόμενοι για να ενημερωθούν ή να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ: 210-7271439 (σ. Α ΚΟΡΛΟΣ)

                                                                        210-7271422 (σ. Γ.ΣΙΕΜΕΚΗ)

                                                                        210-7271421 (σ. Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ)

Σημ.: Υπάρχει η δυνατότητα όταν οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από 10 (δέκα) να πραγματοποιηθεί η διαδικασία αυτή και σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

 

                                                                                                                                               Σ.Α.Σ  Ε.Η.Ε